Köp köksprylar, lampor och möbler på nätet

Glasochinterior.se

Glasochinterior.se – En av Norges ledande butiker inom möbler och heminredning finns nu även i Sverige.

Glasochinterior.se grundades 2006 med visionen att bli den ledande webbutiken inom heminredning i Norge. Med åren har de vuxit och har nu även etablerat sig i Sverige. Deras sortiment omfattar allt från möbler och textilier till köksredskap och belysning. Med en passion för design och kvalitet strävar de efter att erbjuda sina kunder de bästa produkterna till konkurrenskraftiga priser.

glasochinterior.se – För vem?

Butiken riktar sig till en bred målgrupp av människor som är intresserade av att skapa vackra och bekväma hem. Oavsett om det är nyinflyttade i behov av grundläggande inredning eller erfarna hemmakockar som letar efter köksredskap av hög kvalitet så har glasochinterior.se något att erbjuda för de allra flesta. Deras sortiment sträcker sig över olika stilar och prisklasser för att tillgodose olika smaker och budgetar.

Sortimentet

Inredning

I inredningssegmentet hittar du ett brett utbud av möbler, dekorationer och tillbehör för att skapa en personlig och stilfull atmosfär i ditt hem. Oavsett om du föredrar en modern eller klassisk stil, finns det något för alla smaker.

Köksredskap

För dem som älskar matlagning och matupplevelser erbjuder glasochinterior.se ett stort sortiment av köksredskap av hög kvalitet. Här hittar du allt från knivar och stekpannor till matlagningsredskap och bakutrustning.

Textilier

Skapa en mysig och inbjudande atmosfär med hjälp av textilier från glasochinterior.se. Här hittar du allt från sängkläder och handdukar till gardiner och kuddar i olika färger och mönster.

Belysning

Låt ditt hem lysa upp med hjälp av lampor och belysning från glasochinterior.se. Här hittar du allt från taklampor och bordslampor till ljusslingor och ljusstakar för att skapa den perfekta atmosfären i varje rum.

Möbler

Glasochinterior.se erbjuder också ett brett utbud av möbler för alla rum i ditt hem. Oavsett om du behöver en ny soffa, matbord eller förvaringslösningar, kan du hitta det du letar efter här.

Utemiljö

Skapa en mysig och inbjudande utomhusmiljö med hjälp av glasochinteriors sortiment av utemöbler och dekorationer. Här hittar du allt från trädgårdsbord och stolar till trädgårdsdekorationer och grilltillbehör.

Barnmöbler

Glasochinterior.se erbjuder även ett sortiment av möbler och textilier för barnrummet. Här hittar du allt från barnsängar och skrivbord till barnkläder och leksaker för att skapa en rolig och inspirerande miljö för dina små.

Varumärken

Glasochinterior.se samarbetar med ett antal kända varumärken för att kunna erbjuda sina kunder produkter av högsta kvalitet.

Några av de varumärken som finns tillgängliga på deras webbutik är A simple mess, aida, Ankarsrum, Arabia, Arne Jacobsen, Bamix, Bold Monkey, Borås Cotton, De Buyer, Easy Living, Eva Solo, Fiskars, Global, Gustavsberg, Höganäs Keramik, Iittala, Imperia, Jamie Oliver, KirchenAid, Kosta Boda, Le Creuset, Moomin, Ooni Pizza Ovens, Orrefors, Riedel, Rörstrand, Tenderflame, Victorinox samt Villeroy & Boch.

Glasochinterior.se – För dina heminredningsbehov

Glasochinterior.se är en utmärkt shop för alla dina heminredningsbehov. Med ett omfattande sortiment inom olika segment, från inredning och köksredskap till utemöbler och barnmöbler, erbjuder de allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Med fokus på kvalitet och design har de blivit den största webbutiken inom sitt segment i Norge. Ta en titt på deras webbutik och låt dig inspireras av deras breda sortiment.

Besök Glasochinterior.se
Glasochinterior.se hittas i Köksprylar, Lampor & Belysning, Möbler, Utemöbler & Trädgård och är taggad med , , , , , , , , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Glasochinterior.se