Kvalitetsprodukter till låga priser!

Dealproffsen

Dealproffsen erbjuder prisvärda möbler, trädgårdsprodukter, förvaringslösningar samt hem- och köksprylar.

Dealproffsen arbetar hårt för att hitta produkter av hög kvalitet till överkomliga priser. Med ett stort utbud av produkter inom kategorier som möbler, trädgård, kontor, förvaring och hemmet ger Dealproffsen sina kunder möjlighet att shoppa billigt och bekvämt från sitt eget hem.

Varför ska du handla från Dealproffsen?

Dealproffsen är inte bara en onlinebutik, det är en plats där du kan göra smarta affärer och spara pengar. Genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser på produkter av hög kvalitet, ger Dealproffsen sina kunder möjlighet att få valuta för pengarna.

Produktutbudet

Dealproffsen erbjuder ett brett utbud av produkter inom olika kategorier. Oavsett om du letar efter möbler till ditt hem, kontorsutrustning, trädgårdsartiklar eller tillbehör till dina husdjur, har de något för dig.

Möbler

Möbelkategorin erbjuder ett brett utbud av möbler för olika rum i ditt hem. Här hittar du allt från soffor och sängar till matbord och förvaringslösningar. De har även ett urval av utemöbler för att förbättra din trädgård eller uteplats.

Sovrum

I sovrumsavdelningen hittar du allt du behöver för att skapa en avkopplande och bekväm sovplats. Här finns sängar, nattduksbord, byråer och garderober.

Vardagsrum

För vardagsrummet erbjudes bekväma soffor, TV-ställ och soffbord för att skapa en trevlig atmosfär.

Kök och matplats

För köket och matplatsen finns det ett brett utbud av matbord, köksstolar och köksförvaring – allt för att möta dina behov.

Kontor och hemmakontor

Dealproffsen erbjuder också ett urval av möbler för ditt kontor eller hemmakontor. Här finns skrivbord, stolar och förvaringslösningar för att hålla dig organiserad och produkti

Trädgård och utemiljö

Om du vill förvandla din trädgård eller uteplats till en mysig och inbjudande plats, har Dealproffsen ett sortiment av trädgårds- och utemiljöprodukter. Här hittar du trädgårdsmöbler, grillar, trädgårdsbelysning och mycket mer.

Husdjur

Dealproffsen erbjuder också ett utbud av produkter för dina husdjur. Oavsett om du har en hund, katt eller annat husdjur, hittar du allt från husdjursbäddar och klösträd till transportburar och matskålar.

Hem och kök

Dealproffsen har också ett brett utbud av produkter för ditt hem och kök. Här hittar du allt från köksredskap och vitvaror till dekoration och förvaringslösningar.

Besök Dealproffsen
Dealproffsen hittas i Inredning, Köksprylar, Möbler, Utemöbler & Trädgård och är taggad med , , , , , , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Dealproffsen