Möbler och heminredning till låga fasta priser

Bobo Home

Inred unikt och personligt med möbler och heminredning från Bobo Home. Här finns ett stort utbud inredning för vuxna, barn och husjur.

Vad är Bobo Home?

Bobo Home är ett företag som specialiserar sig på försäljning av möbler och inredning online. Med deras passion för design och kvalitet strävar de efter att erbjuda sina kunder det bästa inom heminredning och husdjurstillbehör. Med enkelhet och användarvänlighet i åtanke har de skapat en webbplats där kunderna kan hitta och köpa de produkter de behöver för att skapa sitt drömhem.

Varför shoppa hos Bobo Home?

En av Bobo Homes styrkor är deras fasta låga priser på alla möbler och hemaccessoarer. Du behöver inte vänta på att en vara ska komma på erbjudande, eftersom de erbjuder konkurrenskraftiga priser året runt. Dessutom erbjuder de en prisgaranti, vilket innebär att om du köper en vara och den senare kommer på erbjudande, återbetalar de mellanskillnaden. Om du hittar en vara billigare någon annanstans erbjuder de även prismatchning.

Bobo Home erbjuder fri frakt för alla köp över 749 SEK. Det innebär att du inte behöver bekymra dig om extra kostnader när du lägger en möbel i varukorgen. De erbjuder också flexibla leveransalternativ och ger dig möjlighet att välja det som passar bäst för dig.

En annan styrka hos Bobo Home är deras stora och unika utbud av möbler. De strävar efter att vara en ”one stop shop” för din inredning och erbjuder allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Du kan hitta möbler och tillbehör som du inte hittar någon annanstans, vilket ger dig möjlighet att skapa en unik och personlig inredning. Med noggrant utvalda europeiska märken kan du vara säker på att hitta produkter av hög kvalitet hos Bobo Home.

Produktsortimentet

Möbler

Under möbelkategorin hittar du allt från soffor och sängar till matbord och förvaringslösningar. Bobo Home erbjuder ett brett utbud av möbler för vardagsrum, sovrum, matrum, kontor och utomhusbruk. Du kan välja mellan olika stilar, material och färger för att hitta möbler som passar din personliga smak och inredningsstil.

Soffor och fåtöljer

När det gäller soffor och fåtöljer har Bobo Home ett stort urval att välja mellan. Du kan hitta allt från moderna och minimalistiska soffor till mer traditionella och eleganta modeller. Materialvalen varierar från tyg till läder, och du kan välja mellan olika färger och mönster för att matcha din inredning.

Matbord och stolar

För matrummet erbjuder Bobo Home ett brett utbud av matbord och stolar. Du kan hitta allt från små bord för mindre utrymmen till stora bord för stora sällskap. Stolarna kommer i olika stilar och material, inklusive trä, metall och tyg, vilket ger dig möjlighet att skapa den perfekta matplatsen för ditt hem.

Sängar och förvaring

När det kommer till sovrummet erbjuder Bobo Home ett stort utbud av sängar och förvaringslösningar. Du kan hitta allt från enkelsängar och dubbelsängar till våningssängar och loftsängar. Förvaringslösningarna inkluderar skåp, byråer och sängbord, vilket gör det möjligt att hålla ditt sovrum organiserat och snyggt.

Inredning

Under inredningskategorin hittar du alla de små detaljerna som kan ge ditt hem en personlig touch. Här finns allt från kuddar och mattor till vaser och ljusstakar. Bobo Home erbjuder ett brett utbud av inredningsdetaljer i olika stilar och färger, vilket gör det möjligt för dig att skapa den önskade atmosfären i ditt hem.

Lampor

Bobo Home tillhanadhåller ett stort sortiment av lampor och belysning. Här finns coola golvlampor som sticker ut, unika taklampor, vägglampor till bar- och loungeutrymmen samt praktiska bords- och kontorslampor.

Kuddar och mattor

Kuddar och mattor kan göra stor skillnad för hur ett rum känns och ser ut. Bobo Home erbjuder kuddar och mattor i olika färger, mönster och texturer för att passa olika inredningsstilar. Du kan välja enkla och neutrala kuddar och mattor för en minimalistisk stil eller färgglada och mönstrade för en mer bohemisk eller eklektisk stil.

Vaser och ljusstakar

Vaser och ljusstakar är perfekta detaljer för att ge ditt hem en elegant touch. Bobo Home erbjuder vaser och ljusstakar i olika material och former, vilket gör det möjligt för dig att hitta de perfekta detaljerna för att komplettera din inredning. Du kan välja enkla och moderna vaser och ljusstakar eller mer dekorativa och unika modeller för att skapa en intressant samlingspunkt i ditt hem.

Barnkammaren

För att ta hand om dina barns behov erbjuder Bobo Home också ett brett utbud av produkter för barnrummet. Här kan du hitta allt från barnsängar och barnstolar till förvaringslösningar och leksaker. Bobo Home strävar efter att erbjuda säkra och hållbara produkter som passar barn i olika åldrar.

Barnsängar och barnstolar

Barnsängar och barnstolar är viktiga möbler för barnrummet. Bobo Home erbjuder barnsängar och barnstolar i olika stilar och färger för att passa olika smaker och preferenser. Du kan välja säkra och stabila sängar och stolar som är bekväma för dina barn att använda.

Förvaring för leksaker

För att hålla barnrummet organiserat och snyggt erbjuder Bobo Home olika förvaringslösningar och leksaker. Du kan hitta hyllor, skåp och byråer för att hålla leksaker och kläder i ordning. Bobo Home strävar efter att erbjuda förvaringslösningar som är både praktiska och estetiskt tilltalande för barnrummet.

Husdjurstillbehör

Bobo Home erbjuder också ett brett utbud av husdjurstillbehör för att skapa en bekväm och trygg miljö för dina husdjur. Här kan du hitta allt från hundkorgar och kattskålar till hundfiltar och kattbäddar. Bobo Home strävar efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som uppfyller både dina och dina husdjurs behov.

Hundkorgar och kattbäddar är viktiga för att ge dina husdjur en bekväm plats att sova och vila på. Bobo Home erbjuder ett brett utbud av hundkorgar och kattbäddar i olika storlekar och material för att passa olika raser och preferenser. Du kan välja mellan olika stilar och färger för att hitta den perfekta sängen för ditt husdjur.

För att underlätta dina husdjurs måltider erbjuder Bobo Home hundskålar och kattskålar av hög kvalitet. Du kan hitta skålar i olika storlekar och material för att passa dina husdjurs behov och preferenser. Bobo Home strävar efter att göra det enkelt för dig att ge dina husdjur mat och vatten på ett bekvämt sätt.

Besök Bobo home

Bobo Home bör vara en given destination om du letar inredning, möbler och husdjurstillbehör. De erbjuder fasta låga priser, fri frakt på order över och flexibla leveransalternativ kan du enkelt skapa en stilren och funktionell inredning för ditt hem. Dessutom erbjuder de ett brett utbud av möbler och tillbehör för att möta olika behov och stilar. Genom att samarbeta med välkända varumärken kan de erbjuda produkter av hög kvalitet till sina kunder. Oavsett om du letar efter möbler, inredningsdetaljer eller husdjurstillbehör, kan du lita på att Bobo Home har det du behöver för att skapa ditt drömhem.

Besök Bobo Home
Bobo Home hittas i Inredning, Mattor, Möbler och är taggad med , , , , , , , , , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Bobo Home