Störst i Sverige på bäddsoffor och bäddbara möbler

Bäddsofflagret

Bäddsofflagret är specialister på bäddsoffor och andra bäddbara möbler. Med över 400 produkter i sortimentet kan de titulera sig som störst i Sverige.

Om Bäddsofflagret

Bäddsofflagret är ett familjeföretag som har specialiserat sig på bäddsoffor och andra bäddbara möbler sedan 1969. Med över 400 produkter i sortimentet är Bäddsofflagret en bra start för att hitta en bäddsoffa av hög kvalitet.

Varför shoppa hos Bäddsofflagret?

När du väljer Bäddsofflagret kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet. De arbetar endast med välkända och rutinerade svenska, norska, italienska och finska leverantörer för att säkerställa att deras bäddsoffor håller en hög standard. Kvalitet och komfort är deras främsta fokus.

Produktsortimentet

Framåtbäddade bäddsoffor

En populär kategori av bäddsoffor som erbjuds av Bäddsofflagret är de framåtbäddade bäddsofforna. Dessa bäddsoffor är utformade för att enkelt fällas ut framåt och förvandlas till en bekväm säng. De är idealiska för dig som vill ha en bäddbar soffa som kan användas varje natt. Framåtbäddade bäddsoffor är inte bara bekväma att sitta i, de erbjuder också en fantastisk sovkomfort. Med olika storlekar, färger och material att välja mellan kan du hitta den perfekta framåtbäddade bäddsoffan som passar dina behov och smak.

Längsbäddade bäddsoffor

För dig som är ute efter en 3-sits bäddsoffa rekommenderar vi att titta närmare på de längsbäddade bäddsofforna. Precis som de andra bäddsofforna hos Bäddsofflagret, håller de längsbäddade bäddsofforna en hög kvalitet och komfort. Med deras fjädring och kvalitetsmaterial kan du vara säker på en god natts sömn varje natt.

Bäddfåtöljer

För de som behöver en platsbesparande lösning eller en extra sovplats för gäster, är bäddfåtöljer ett utmärkt alternativ. Bäddfåtöljer är perfekta för små utrymmen och kan enkelt bäddas ut för att bli en säng. Hos Bäddsofflagret hittar du ett brett utbud av bäddfåtöljer i olika stilar, armstöd och tyger. Dessa bäddfåtöljer är inte bara praktiska, de erbjuder också en bekväm sovupplevelse. Med en tjock madrass och hög kvalitet på materialen kan du vara säker på att du får en bäddfåtölj som håller länge och ger dig en god natts sömn.

Sängskåp

Om du verkligen behöver maximera utrymmet i ditt hem, är sängskåp ett utmärkt alternativ. Dessa kompakta möbler kan enkelt fällas ut och förvandlas till en säng när det behövs, och sedan enkelt fällas tillbaka och förvandlas till ett skåp när de inte används. Hos Bäddsofflagret hittar du sängskåp på hjul som är lätta att flytta och tar upp minimalt med plats. Med olika storlekar och stilar att välja mellan kan du hitta det sängskåp som passar perfekt in i ditt hem.

Varför handla hos Bäddsofflagret?

När du väljer att handla hos Bäddsofflagret får du inte bara produkter av högsta kvalitet, du får också en enastående kundservice. Butikens kunniga personal är specialiserade på bäddbara möbler och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Oavsett om du handlar i deras fysiska butik eller online, kan du förvänta dig att få expert hjälp och snabba svar på dina frågor. Bäddsofflagret strävar efter att erbjuda sina kunder den bästa möjliga service och kunskap, och deras motto är att se till att varje kund får ett lyckat köp.

Besök bäddsofflagret idag!

Bäddsofflagret är den ultimata destinationen för att hitta en bäddsoffa eller bäddfåtölj av högsta kvalitet. Med deras breda utbud av framåtbäddade och längsbäddade bäddsoffor, bäddfåtöljer och sängskåp, kan du vara säker på att hitta den bästa lösningen för ditt hem.

Med varumärken som Hovden och Dienne Salotti kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet. Och med deras dedikerade kundservice kan du få expert hjälp och snabba svar på dina frågor. Så varför vänta?

Utforska Bäddsofflagrets sortiment idag och hitta den bäddbara möbeln som passar dig bäst.

Besök Bäddsofflagret
Bäddsofflagret hittas i Möbler och är taggad med ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Bäddsofflagret