USA, kaffe och det glada 50-talet! Retroinspirerad heminredning.

Magasin 11

Magasin 11 är en trevlig retroinspirerad inredningsbutik som framför allt riktar sig till dig som älskar kaffe, USA och det glada 50-talet.

Magasin 11 är en framstående butik som specialiserar sig på köksaccessoarer och retroinredning. Med ett brett sortiment av möbler, belysning och presenter är de det ultimata valet för alla som älskar amerikansk retrostil och unika inredningsdetaljer. Deras passion för att erbjuda högkvalitativa produkter som lyfter fram personligheten och glädjen i ditt hem har gjort dem till en av de mest populära butikerna inom sin bransch.

Unik och personlig inredning

Magasin 11 riktar sig till människor som älskar att skapa en unik och personlig inredning i sin bostad. Deras kunder är de som uppskattar amerikansk retrostil och vill ha möjligheten att skapa ett hem som andas 50-talets glädje och charm. De är människor som vill ha möjlighet att mixa och matcha olika stilar och skapa en inredning som verkligen speglar deras personlighet.

Sortimentet

Magasin 11 erbjuder ett brett sortiment av köksaccessoarer, möbler och belysning. Deras sortiment inkluderar allt från retroinspirerade barstolar och soffor till vackra ljushållare och dekorationer. De har också ett stort utbud av presentartiklar som är perfekta för att överraska någon du bryr dig om. Oavsett om du letar efter något specifikt för att pryda ditt kök eller om du bara är ute efter inspiration, har Magasin 11 definitivt något för dig.

Möbler

Magasin 11 erbjuder ett brett utbud av möbler i retrostil som passar perfekt för att skapa en autentisk 50-talskänsla i ditt hem. Deras sortiment inkluderar allt från barstolar och matstolar till soffor och bord. Dessa möbler är tillverkade med fokus på kvalitet och hållbarhet, och de är perfekta för att skapa en bekväm och inbjudande atmosfär i ditt hem.

Belysning

Belysning är en viktig detalj när det gäller att skapa rätt stämning i ditt hem. Magasin 11 erbjuder ett brett utbud av belysningsalternativ, inklusive vackra ljushållare och ljusstakar. Deras ljusstakar finns i olika stilar och färger för att passa alla smaker och inredningsstilar. Oavsett om du letar efter en elegant ljusstake för middagsbordet eller en stämningsfull ljushållare för vardagsrummet, har Magasin 11 definitivt något för dig.

Presenter och dekorationer

Magasin 11 är också det perfekta stället att hitta presenter och dekorationer för alla tillfällen. Deras sortiment inkluderar allt från vackra juldekorationer till unika inredningsdetaljer som kommer att göra ditt hem ännu mer personligt. Med deras breda sortiment av produkter kan du vara säker på att hitta något som passar perfekt för den speciella personen eller tillfället.

Välkända varumärken

Magasin 11 samarbetar med flera välkända varumärken för att kunna erbjuda sina kunder produkter av högsta kvalitet. Några av de varumärken som du kan hitta hos Magasin 11 inkluderar Seletti, Ariete Vintage, Cabanz, Coca Cola,Disney Tradition, Frida Kahlo, Gaggia, ib Laursen, Illy, Kitsch kitchen, Sansone, Star trading coh Table Craft. Dessa varumärken är kända för sina unika och stilfulla produkter som passar perfekt in i Magasin 11’s retroinspirerade sortiment.

Besök Magasin 11 nu om du älskar Amerikansk retrostil!

Magasin 11 är den ultimata destinationen för alla som älskar amerikansk retrostil och vill skapa en unik och personlig inredning i sitt hem. Med deras breda sortiment av köksaccessoarer, möbler och belysning kan du vara säker på att hitta något som passar perfekt för din smak och stil. Oavsett om du letar efter en present till någon du bryr dig om eller om du bara vill skämma bort dig själv med några nya inredningsdetaljer, är Magasin 11 definitivt värt ett besök.

Besök Magasin 11
Magasin 11 hittas i Inredning, Köksprylar, Lampor & Belysning, Möbler och är taggad med , , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Magasin 11