Omsorgsfullt utvald belysning

Bright 1-2-3

Bright 1-2-3 erbjuder ett av Sveriges mest noggrant utvalda sortiment av hembelysning, med fokus på kvalité, funktion och design.

Om Bright 1-2-3

Bright 1-2-3 grundades av entreprenören Per Krook med syftet att utmana den traditionella belysningsfackhandeln och erbjuda nya, inspirerande sätt att inreda med ljus. År 2007 öppnades de första butikerna i Väsby och Vällingby, och sedan dess har de utökat med butiker på Södermalm, i Sickla Köpkvarter och inte minst på nätet. Verksamheten drivs idag i samma anda som den en gång föddes i, med fokus på kvalité, funktion och design.

Produktsortimentet

Bright 1-2-3 har ett av Sveriges mest noggrant utvalda sortiment av hembelysning, med fokus på kvalité, funktion och design. Oavsett om du söker inomhusbelysning, utomhusbelysning, badrumsbelysning, lampskärmar eller ljuskällor, så är chansen stor att du hittar något som faller dig i smaken.

Inomhusbelysning: Skapa en atmosfär

Inomhusbelysning är avgörande för att skapa rätt atmosfär och ge ditt hem en personlig touch. På Bright 1-2-3 hittar du ett brett sortiment av designlampor som inkluderar taklampor, plafonder, bordslampor, golvlampor, läslampor, spotlights, sänglampor och barnlampor. Målet är att erbjuda variation och inspirera dig att hitta den perfekta belysningen för varje rum i ditt hem

Utomhusbelysning: Skapa trygghet och välkomnande atmosfär

Med utomhusbelysning kan du inte bara skapa en trygg känsla i mörkret, utan också göra ditt hem mer inbjudande och välkomnande. Bright 1-2-3 erbjuder ett brett sortiment av utelampor och trädgårdsbelysning som är designade för att klara av det nordiska klimatet. Deras utomhuslampor finns i olika stilar och material, inklusive fasadbelysning, lyktstolpar, pollare, solcellslampor och portabla lampor som kan förgylla din utemiljö.

Badrumsbelysning: Funktion och stil i harmoni

Badrumsbelysning är viktig för att skapa rätt atmosfär och funktion i ditt badrum. Här hittar du ett brett sortiment av badrumsarmaturer som ger både stil och funktion. Oavsett om du behöver spegellampor, taklampor eller vägglampor, har Bright 1-2-3 produkter som passar dina behov och smak.

Lampskärmar: Ge dina lampor nytt liv

Lampskärmar är ett enkelt sätt att ge dina lampor nytt liv och förändra rummets atmosfär. Här finns ett varierat utbud av lampskärmar i olika färger, mönster och material som kan anpassas efter din personliga stil och inredning.

Ljuskällor: För alla typer av armaturer

Här erbjuds ett omfattande sortiment av ljuskällor för alla typer av armaturer och socklar. Oavsett om du behöver LED-lampor, glödlampor, halogenlampor eller lysrör, så finns det du söker. Bright 1-2-3 samarbetar med kvalitetsmärken som Osram, Star Trading och Airam för att säkerställa att deras kunder får den bästa kvaliteten och hållbarheten.

Varumärken hos Bright 1-2-3

På Bright 1-2-3 hittar du internationellt erkända varumärken som Louis Poulsen, Flos, Secto Design, Tom Dixon, Le Klint, Lightyears, &tradition, Muuto och Örsjö Belysning. De erbjuder också ett urval svenska och utländska varumärken som Belid, By Rydéns, Konsthantverk, Pholc, Care of Bankeryd, Watt & Veke, AH Belysning, Aneta, Smak Design, Super Living, Bergo Lampskärmar och Vallentuna Skärmateljé.

Hitta den perfekta belysningen för ditt hem

Bright 1-2-3 erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter inom inomhusbelysning, utomhusbelysning, badrumsbelysning, lampskärmar och ljuskällor. Med fokus på kvalité, funktion och design, strävar de efter att skapa en överlägsen kundupplevelse och hjälpa dig att göra dina viktigaste platser mer funktionella, mysiga, snygga och hållbara. Besök Bright 1-2-3 för att hitta den perfekta belysningen för ditt hem.

Besök Bright 1-2-3
Bright 1-2-3 hittas i Lampor & Belysning och är taggad med , , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Bright 1-2-3