Kakel, klinkers och badrumsprodukter

Hill Ceramic

Hill Ceramic har allt du behöver för att renovera ditt badrum. Här hittar du även läckra eldstäder till din trädgård.

Hill Ceramic är ett företag som erbjuder ett brett utbud av framför allt kakel, klinker, badrumsinredning. Går du i renoveringstankar så bör du definitivt kolla in deras sajt.

Varför ska du handla från Hill Ceramic

Det finns flera skäl till varför du bör överväga att handla från Hill Ceramic. För det första erbjuder företaget ett brett sortiment av produkter av högsta kvalitet. Oavsett om du letar efter kakel och klinker för ditt kök, badrum eller någon annan del av ditt hem, är sannolikheten stor att du hittar produkter som passar dina behov och din smak här.

För det andra strävar de efter att erbjuda utmärkt kundservice och support. Företaget har ett dedikerat team av experter som är redo att hjälpa dig med allt från produktrekommendationer till installationstips. Genom att erbjuda personlig och professionell hjälp säkerställer Hill Ceramic att ditt köpupplevelse blir så smidig och tillfredsställande som möjligt.

Slutligen är Hill Ceramic stolt över sin förmåga att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Genom att eliminera mellanhänder och arbeta direkt med tillverkarna kan Hill Ceramic erbjuda sina kunder riktigt prisvärda produkter.

Produktutbudet hos Hill Ceramic

Kakel och Klinker

Kakel och klinker utgör kärnan i produktutbudet. Dessa produkter är idealiska för att skapa vackra och hållbara ytor i ditt hem. De erbjuder ett brett utbud av kakel och klinker i olika färger, mönster och storlekar, vilket gör det möjligt för dig att hitta den perfekta stilen för ditt projekt. I Hill Ceramics sortiment hittar du bland annat…

Väggkakel

Kakel som är speciellt utformat för att användas på väggar. Detta kakel är lätt att rengöra och ger en elegant touch till ditt rum.

Golvklinker

Klinkerplattor som är utformade för att användas på golv. Dessa plattor är slitstarka och tåliga mot slitage och repor.

Mosaik

Små kakel- eller klinkerbitar som kan användas för att skapa vackra mönster och detaljer i ditt hem.

Rektifierat klinker

Klinkerplattor med rak kant som ger en mer modern och stilren look.

Marmorklinker

Klinkerplattor som ger en lyxig och elegant känsla av äkta marmor till ditt hem.

Kakeltillbehör

Hill Ceramic erbjuder även produkter och tillbehör för kakling, vilket gör det möjligt för dig att slutföra dina kaklingsprojekt på ett professionellt och smidigt sätt. Denna kategori inkluderar produkter som kakelskärare, kakelkryss, kakelmörtel och mycket mer.

Badrumsinredning

Hill Ceramic erbjuder också ett omfattande sortiment av badrumsinredning som hjälper dig att skapa en avkopplande och funktionell miljö i ditt badrum. Denna kategori inkluderar produkter som tvättställ, badrumsmöbler, speglar och mycket mer. Oavsett om du vill ha en modern och minimalistisk stil eller en mer klassisk och traditionell look, finns det något för alla smaker och preferenser hos Hill Ceramic.

Tvättställ och möbler

Här hittar du ett brett utbud av tvättställ och badrumsmöbler som passar olika stilar och behov.

Spegel och spegelskåp med belysning

Speglar och spegelskåp med inbyggd belysning för att skapa en funktionell och stämningsfull atmosfär i ditt badrum.

Accessoarer och tillbehör

Här finns en mängd olika tillbehör och accessoarer som hjälper dig att organisera och dekorera ditt badrum på ett praktiskt och stilfullt sätt.

Eldstäder och eldskålar

För att hjälpa dig att skapa en vacker och funktionell utomhusmiljö tillhandshåller Hill Ceramic ett intressant utbud av eldskålar och eldstäder för din trädgård. Dessa eldstäder och eldskålar skapar en mysig och inbjudande atmosfär i din trädgård eller på din uteplats.

Varumärken hos Hill Ceramic

Hill Ceramic samarbetar med flera ledande varumärken inom branschen för att erbjuda sina kunder de bästa produkterna. Några av de varumärken som du kan hitta hos Hill Ceramic är:

Ravak, Bathco, Rointe, Sira, Bosign, BonFeu, Masuria, Unicom Starker, LIP, Rubi och Ziipa Pizza

Genom att samarbeta med dessa varumärken säkerställer Hill Ceramic att deras kunder får tillgång till produkter av högsta kvalitet som är tillförlitliga och hållbara.

Besök Hill Ceramic
Hill Ceramic hittas i Badrumsinredning, Utemöbler & Trädgård och är taggad med , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Hill Ceramic