Köp vitvaror och hushållsapparater online!

Hemmy - vitvaror och hushållsapparater

Hemmy

Ett stort och prisvärt utbud av vitvaror, hushållsapparater, köksmaskiner och trädgårdprodukter.

Hemmy är en Svensk e-handlare från Skogås i södra Stockholm. De erbjuder i första hand vitvaror, köksprylar och köksmakiner, personvårdsprodukter, klimat- och värmeutrustning samt gräsklippare, grillar och andra trädgårdsprodukter. Hemmys målsättning är att göra det så enkelt för kunden som möjligt. Utöver god service och smidiga leveranser erbjuder de många tilläggstjänster, exempelvis inbärning, installation och bortforsling av en gamla produkter.

Vitvaror är Hemmys starkaste sida. Här finns allt du kan tänkas behöva till både kök och tvättstuga. Ugnar, spisar, kylskåp, mikros, vinkylar, tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp är några exempel på det.

I Hemmys avdelning för hem & hushåll kan du bland annat hitta brand- och säkerhetsprodukter, dammsugare, strykjärn samt belysning för det smarta hemmet med Philips Hue. Här hittar du också ett brett utbud av produkter för köket – Kaffebryggare och espressomaskiner, köksassistenter, vattenkokare och juicemaskiner samt en hel del köksmaskiner som exempelvis blenders, brödrostar, fritöser, sous vide och vakuumpackare.

För trädgården erbjuds bland mycket annat utomhusbelysning, dryckeskylar, fönster- och högtryckstvättar, grillar, gräsklippare och en hel del andra trädgårdsmaskiner. Klimat & värmeavdelningen erbjuder fläktar, ac- och luftkonditionering, terass- och infravärme samt luftfuktare och avfuktare. Hemmy erbjuder även en del verktyg och utrustning till dig som bygger och renoverar sin bostad.

Besök Hemmy
Hemmy hittas i Köksprylar, Vitvaror och är taggad med , , , , ,

Erbjudanden från deeloo.se

 • CDON Lagerrensning

  Stor lagerrensning hos CDON – Fynda bland 1000-tals prispressade deals från populära varumärken… Här finns ...

 • Lamporochljus & Skogen

  Visste du att Lamporochljus.se planterar träd för att kompensera för koldioxidutsläppen? Just nu får du upp till 80% rabatt ...

 • Gör Det Själv + Multiverktyg

  Nu får du två nummer av tidningen Gör Det Själv samt ett superpraktiskt multiverktyg från Tech-Pro för endast 99 kr ...

 • 20% rabatt på Kaffemaskiner

  Kaffemaskiner hos TrendZone! Här finns allt från kvarnar till espresso- och kaffebryggare… Koden KM20 ger dig 20% rabatt. Om ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.