Köp vitvaror och hushållsapparater online!

Hemmy.se

Hemmy.se erbjuder ett stort och prisvärt utbud av vitvaror, hushållsapparater, köksmaskiner och trädgårdsprodukter.

Hemmy.se är en ledande återförsäljare av vitvaror och andra hushållsprodukter. Med ett brett sortiment av produkter för köket, tvättstugan, trädgården och mycket mer, är Hemmy den perfekta webbutiken för de flesta av dina hem- och hushållsbehov.

Om Hemmy.se

Hemmy.se är en välrenommerad återförsäljare av vitvaror och andra hushållsprodukter. Med åren har de etablerat sig som en pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. De erbjuder också enkel och smidig beställning online, vilket gör det bekvämt och lätt att handla från dem.

Målgrupp och varumärken

Hemmy.se vänder sig till en bred målgrupp av konsumenter som söker pålitliga och högkvalitativa hushållsprodukter. Oavsett om du är en erfaren kock som behöver den senaste tekniken i köket eller en familj som behöver en pålitlig tvättmaskin, finns det något för alla i deras shop.

Hemmy erbjuder produkter från ett brett utbud av välkända varumärken. Du kan hitta produkter från populära varumärken som Bosch, Electrolux, Samsung, Miele och många fler. Med så många valmöjligheter kan du vara säker på att hitta den perfekta produkten för dina behov.

Ett välsorterat produktsortiment

Vitvaror för köket

Köket är hjärtat i hemmet och på Hemmy.se kan du hitta alla vitvaror du behöver för att göra matlagningen till en fröjd. Oavsett om du behöver en ny spis, en effektiv diskmaskin eller en rymlig kyl och frys, har Hemmy.se ett brett utbud av produkter att välja mellan. Med högkvalitativa vitvaror kan du förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt kök.

En populär produkt är diskmaskinen. Med en stor och rymlig diskmaskin kan du enkelt och smidigt hålla ditt kök rent och snyggt. Många av diskmaskinerna i deras webbutik har också smarta funktioner som gör diskningen ännu enklare. Du kan välja mellan olika modeller och storlekar för att hitta den perfekta diskmaskinen för dina behov.

Tvättmaskiner och torktumlare för tvättstugan

När det kommer till tvättstugan kan du lita på Hemmy.se för att hitta de bästa tvättmaskinerna och torktumlarna. Med rätt tvättmaskin kan du ta hand om dina kläder på ett smidigt och energisnålt sätt. Hemmy.se erbjuder ett brett utbud av tvättmaskiner med olika kapaciteter och energiklasser för att passa dina specifika behov.

En populär funktion hos vissa tvättmaskiner är ångfunktionen, som kan hjälpa till att hålla dina kläder fräscha och rena. Med en tvättmaskin som har ångfunktion kan du enkelt ta bort envisa fläckar och minska behovet av kemiska rengöringsmedel.

För att underlätta tvättprocessen kan du också investera i en torktumlare från Hemmy.se. Med en torktumlare kan du snabbt och effektivt torka dina kläder utan att behöva vänta på att de ska lufttorka. Välj mellan olika modeller och storlekar för att hitta den torktumlare som passar bäst för dina behov.

Personal Care produkter för ditt välbefinnande

På Hemmy.se kan du också hitta ett brett utbud av produkter för personlig vård och välbefinnande. Oavsett om du behöver en hårtork, rakapparat eller ett fotbad, kan du lita på Hemmy.se för att erbjuda högkvalitativa produkter som hjälper dig att se och må ditt bästa.

Populärt är även deras utbud av hårstylingverktyg. Med en kraftfull hårtork eller ett professionellt plattång kan du skapa olika frisyrer och få håret att se perfekt ut varje dag. De erbjuder också rakapparater och trimmers för både män och kvinnor, så att du kan hålla ditt utseende snyggt och vältrimmat.

Trädgårdsmaskiner för en välskött trädgård

Om du älskar trädgårdsarbete och vill se till att din trädgård ser fantastisk ut, har Hemmy.se vad du behöver. De erbjuder ett brett utbud av trädgårdsmaskiner som hjälper dig att hålla din trädgård i toppskick.

En populär produkt hos Hemmy.se är robotgräsklipparen. Med en robotgräsklippare kan du enkelt hålla gräsmattan välskött utan att behöva göra ansträngande arbete själv. Robotgräsklipparen klipper gräset automatiskt och lämnar dig mer tid att njuta av din vackra trädgård.

Klimatprodukter för ditt hem

På Hemmy.se kan du också hitta ett brett utbud av klimatprodukter för ditt hem. Oavsett om du behöver en luftkonditionering för att hålla ditt hem svalt under sommaren eller en värmefläkt för att hålla dig varm under vintern, har de produkter som passar dina behov.

Hemmy har även ett bra utbud av luftrenare. Med en luftrenare kan du förbättra luftkvaliteten i ditt hem och minska allergener och föroreningar. Hemmy.se erbjuder luftrenare i olika storlekar och modeller, så att du kan hitta den som passar bäst för ditt hem.

Ljud och bild för en bättre hemmabio-upplevelse

Om du älskar att titta på film och njuta av ljudupplevelser i ditt hem, har Hemmy.se vad du behöver. De erbjuder ett helt okej utbud av ljud- och bildprodukter för att förbättra din hemmabio-upplevelse.

Bastu för avkoppling och välbefinnande

På Hemmy.se kan du också hitta produkter för en avkopplande och lyxig bastuupplevelse. De erbjuder bastuaggregat och tillbehör som hjälper dig att skapa den perfekta bastumiljön hemma.

Här kan du även shoppa bastuaggregat. Med ett bastuaggregat kan du skapa en varm och avkopplande miljö där du kan njuta av de hälsosamma fördelarna med bastubad. De erbjuder bastuaggregat i olika storlekar och effekter, så att du kan hitta den som passar bäst för dina behov.

Besök hemmy.se

Hemmy.se är en välsorterad webbshop med det mesta du behöver för ditt hem och hushåll. Med ett brett sortiment av vitvaror, personvård, trädgårdsmaskiner, klimatprodukter, ljud- och bildprodukter och bastuutrustning, kan du hitta allt du behöver för att skapa en bekväm och funktionell miljö i ditt hem.

Besök Hemmy.se
Hemmy.se hittas i Köksprylar, Vitvaror och är taggad med , , , , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Hemmy.se