Posters, tavlor & väggdekor

Hambedo

Hambedo erbjuder ett stort utbud av trendiga, tidlösa och klassiska posters som du kan beställa med eller utan ram.

Vilka är Hambedo?

Hambedo är en intressant aktör inom väggkonst och ramar och erbjuder ett brett utbud av produkter som hjälper dig att skapa en personlig atmosfär i ditt hem. Genom att samarbeta med konstnärer, fotografer, grafiska formgivare och illustratörer från hela världen erbjuder de unika och exklusiva verk som passar alla stilar och smaker.

Sortimentet

Hambedo har ett stort sortiment av posters som printas i premiumkvaliet. Du väljer vilken storlek du vill ha på din poster och om den ska levereras med eller utan ram. För att underlätta för dig som handlar har det delat in sina motiv i olika kategorier.

Nyheter – Senaste tillskotten till Hambedos sortiment.
Personliga posters – Skapa din egen unika poster med personliga bilder och text.
Barntavlor – Söta och lekfulla tavlor för barnrummet.
Botaniska – Vacker konst inspirerad av naturens flora.
Djur – Tavlor med motiv av olika djurarter.
Fotokonst – Konstnärliga fotografier som fångar ögonblick.
Grafiskt – Modern och abstrakt konst med grafiska element.
Holiday Collection – Tavlor inspirerade av olika högtider och säsonger.
Ikoniska fotografier – Berömda fotografier från historien.
Illustrationer – Färgglada och fantasifulla illustrationer.
Kartor & städer – Tavlor med kartor och stadsmotiv.
Konststilar – Tavlor som representerar olika konststilar, som impressionism och surrealism.
Kökstavlor – Tavlor med matrelaterade motiv för köket.
Mode – Konst inspirerad av mode och stil.
Natur – Vacker naturkonst som förmedlar lugn och harmoni.
Retro & Vintage – Tavlor som ger en retro och vintage känsla.
Rymd & astronomi – Konst med rymdtema och astronomiska motiv.
Svartvita – Tavlor i svartvitt som ger en stilren och elegant touch.
Texttavlor – Tavlor med inspirerande citat och texter.

För att förstärka skönheten i dina posters och tavlor erbjuder Hambedo även ett brett utbud av ramar. Du kan enkelt komplettera din printade poster med en träram, metallram, passepartout, glasram eller en collageram.

Vilka är konstnärerna?

Hambedo samarbetar med en rad talangfulla konstnärer, fotografer, grafiska formgivare och illustratörer från hela världen. Dessa konstnärer bidrar till Hambedos unika och varierade utbud av väggkonst och ramar. Några av de framstående konstnärerna som du kan hitta på Hambedo är…

• The Artcircle
• Linnea Frank
• PASO
• DIDIER CHASTAN – DID – DuoArt
• Old Masters MM
• PhotoArt LinneaArtz
• Dextrohelium
• Pernilla Frimodig
• Daap
• Daniel Lamborn

Dessa konstnärer bidrar med sina unika stilar och kreativa visioner till Hambedos sortiment, vilket ger dig en möjlighet att hitta verk som passar just din smak och personlighet.

Hambedo är en plattform som erbjuder högkvalitativ väggkonst och ramar för att hjälpa dig att skapa en personlig atmosfär i ditt hem. Med deras breda sortiment av posters och tavlor, tillsammans med olika ramalternativ, kan du skapa din helt egna unika tavelvägg. Genom samarbeten med talangfulla konstnärer och konstnärliga bidrag från hela världen, erbjuder Hambedo en unik och varierad kollektion av konstverk och ramar som passar alla smaker och stilar. Så varför inte ge ditt hem en uppgradering, med nya tavlor och posters Habedo?

Besök Hambedo
Hambedo hittas i Posters, tavlor & väggdekor och är taggad med

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Hambedo