Möbler och inredning av hög kvalitet till lågt pris

Trendrum

Trendrum är en komplett möbelbutik med stort utbud och bra priser.

Trendrum är en välsorterad onlinebutik som erbjuder ett brett sortiment av möbler och inredning för alla rum i ditt hem. Med ett enormt utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser, är de ett populärt val för alla som vill inreda sitt hem med stil och kvalitet.

Om Trendrum

Trendrum är en onlinebutik som grundades 2010 och har sedan dess blivit en av de ledande aktörerna inom möbler och inredning i Sverige. Med ett starkt fokus på att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser har Trendrum blivit ett populärt val för både privatpersoner och företag. Genom att samarbeta med välrenommerade tillverkare och varumärken, kan de erbjuda sina kunder möbler och inredning av högsta kvalitet.

Mångsidig möbelkollektion för alla rum

Sängar för en god natts sömn

Sovrummet är en av de viktigaste rummen i ditt hem, och en bra säng är avgörande för en god natts sömn. Här erbjuds ett brett utbud av sängar av högsta kvalitet för att passa alla typer av sovvanor och preferenser. Oavsett om du föredrar en kontinentalsäng, en ramsäng eller en våningssäng, kan du vara säker på att hitta den perfekta sängen här. Dessutom erbjuder de även specialdesignade sängar med valbar klädsel, så att du kan anpassa din säng efter din personliga stil.

Stolar och pallar för alla tillfällen

Här finns imponerande utbud av stolar och pallar för alla typer av behov och stilar. Oavsett om du letar efter matstolar, barstolar, kontorsstolar eller pallar, kommer du att hitta ett stort urval att välja mellan. Trendrum erbjuder olika modeller, material och färger för att passa din smak och inredningsstil.

Bord för alla tillfällen

Ett vackert och funktionellt bord är en viktig del av varje hem. Här finns bord i olika storlekar, former och material för att passa alla rum och tillfällen. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter ett matbord, soffbord, skrivbord eller sidobord, här finns snygga bord för de allra flesta behov. Trendrum erbjuder även bord med iläggsskivor eller klaffar för att ge extra plats när det behövs.

Förvaringslösningar för ett organiserat hem

För att hålla ditt hem organiserat och prydligt erbjuder Trendrum ett brett utbud av förvaringsmöbler. Från bokhyllor och skåp till byråer och hyllor, kan du hitta de perfekta förvaringslösningarna för dina behov. Här finns även ett stort utbud av garderober och klädhängare för att hålla dina kläder och accessoarer välorganiserade.

Soffor för avkoppling och komfort

En bekväm och stilren soffa är en viktig del av varje vardagsrum. Trendrum har ett stort urval av soffor i olika stilar och storlekar för att passa alla typer av rum och smaker. Är du på jakt en klassisk chesterfieldsoffa, en modern hörnsoffa eller en mysig bäddsoffa? Här hittar du många bra alternativ. Trendrum erbjuder även specialdesignade soffor med valbar klädsel, så att du kan anpassa din soffa efter din personliga stil.

Belysning och dekorativa detaljer

För att skapa rätt stämning och atmosfär i ditt hem erbjuder Trendrum ett brett utbud av belysning och dekorativa detaljer. Här finns allt från taklampor och golvlampor till bordslampor och ljusstakar. Hos Trendrum kan du hitta de perfekta ljuskällorna för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem. De erbjuder även ett urval av dekorativa detaljer som speglar, kuddar, mattor och konstverk för att komplettera din inredning.

Utomhusmöbler för trädgården och uteplatsen

För att njuta av utomhuslivet erbjudes ett brett utbud av utemöbler av högsta kvalitet. Det rikliga sortimentet innefattar bland annat trädgårdsbord och stolar, solstolar, hängmattor och parasoller. Hos Trendrum kan du hitta de perfekta utemöblerna för att skapa en avkopplande och funktionell utomhusmiljö. Här finner du även ett urval av utomhusbelysning och dekorativa detaljer för att komplettera din utomhusinredning.

Kundfokus och tillförlitlig service

Trendrum strävar efter att erbjuda en högkvalitativ och tillförlitlig kundservice. Genom att erbjuda snabb leverans, säkra betalningsalternativ och enkel returpolicy, vill Trendrum säkerställa att deras kunder är nöjda och trygga med sina köp. Kundnöjdhet är en av Trendrums högsta prioriteringar, och deras dedikerade kundtjänstteam finns alltid tillgängligt för att svara på frågor eller ge råd om deras produkter.

Trendrum – Inred med stil och kvalitet

Trendrum är definitivt värt ett besök om du letar möbler och inredning för ditt hem. Med deras breda sortiment av möbler och inredning, kan du skapa ditt drömhem oavsett stil eller budget. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och en pålitlig kundservice, är Trendrum ett bra val för alla som vill inreda med stil och kvalitet.

Besök Trendrum
Trendrum hittas i Mattor, Möbler, Utemöbler & Trädgård och är taggad med , , , , , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Trendrum