Kvalitetsmadrasser och Sängtillbehör

Emma

Emma är ett sömn tech-företag som säljer högkvalitativa madrasser och sängtillbehör som förbättrar din sömnkvalitet och sovkomfort.

Varför ska du handla på emma.se?

Emma.se har byggt upp ett gott rykte som en pålitlig och framstående leverantör av sängprodukter. De har vunnit förtroende hos många kunder, bland annat tack vare följande anledningar.

Bäst i Test och mest prisbelönta madrasser i Europa

Emma har fått flera utmärkelser för sina madrasser. De har utsetts till ”Bäst i Test” av testfakta fler år på rad – och med tio internationella utmärkelser har de även ”Europas mest prisbelönta madrass”. Med madrasser testade och godkända av oberoende testinstitut, har de visat sig vara enastående när det gäller kvalitet, komfort och hållbarhet.

Innovativ teknologi för optimal sömnupplevelse

Emma.se är dedikerade till att erbjuda den bästa sömnupplevelsen för sina kunder. Med innovativ teknologi, som temperaturreglerande funktioner och anpassningsbar komfort, strävar de efter att skapa en optimal sovmiljö för att säkerställa att du får den bästa möjliga vila varje natt. Genom att kombinera vetenskaplig forskning och modern design tillhandahåller Emma.se produkter som lever upp till de högsta standarderna.

Högkvalitativa material för långvarig komfort

Emma.se satsar på att erbjuda produkter av högsta kvalitet som inte bara är bekväma utan också hållbara. Alla madrasser och sängkläder är tillverkade av premiummaterial som är mjuka, andas och är slitstarka. Med fokus på kvalitet och långvarig komfort kan du vara säker på att produkterna från Emma kommer att ge dig en god natts sömn under lång tid framöver.

Brett utbud av produkter

Här erbjuds inte bara ett brett utbud av madrasser, utan också ett stort urval av kuddar, sängkläder och andra tillbehör för att skapa den perfekta sovupplevelsen. Oavsett om du föredrar en fast eller mjuk madrass, en hög eller låg kudde, eller om du behöver sängkläder som är allergivänliga eller temperaturreglerande, kommer du att hitta det du letar efter på Emma.se

Utvalda produkter

Emma Original Skummadrass – Europas mest prisbelönta madrass

Emma Original Skummadrass har blivit prisbelönt i flera länder runt om i Europa och är känd som ”Europas mest prisbelönta madrass”. Med en kombination av fjäderlager och viskoelastiskt skum erbjuder den optimalt kroppsstöd och anpassar sig efter din kroppsform och sovstil. Den är också tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder en bekväm och hållbar sovupplevelse.

Emma Diamond Resårmadrass – Bäst i Test

Emma Diamond Resårmadrass har blivit utnämnd till ”Bäst i Test” för 2022 av oberoende testinstitut. Den är utrustad med Diamond Degree-teknologi, vilket innebär att grafitpartiklar i det översta skumlagret aktivt leder bort överskottsvärme från madrassen. Detta håller madrassen sval och bekväm under hela natten och ger dig den optimala sömntemperaturen för en god natts sömn.

Emma Moln Kudde – Optimalt nackstöd

Emma Moln Kudde är utformad för att ge optimalt nackstöd hela natten. Den har en högkvalitativ fyllning av mikrofiber som gör den mjuk och fluffig. Med två uttagbara lager kan kudden anpassas efter dina behov för att ge dig den perfekta komforten. Dessutom är kudden OEKO-TEX®-certifierad och tvättbar i maskin för en fräsch känsla varje natt.

Emma Sängkläder – Högkvalitativa och bekväma

Emma Sängkläder är tillverkade av 100% bomull, vilket är ett naturligt material som håller dig varm på vintern och sval på sommaren. De är bekväma, slitstarka och andas, vilket ger dig maximal komfort under din sömn. Dessutom är alla sängkläder OEKO-TEX®-certifierade, vilket garanterar att de är fria från skadliga kemikalier och säkra att använda.

Emma – För en god natts sömn

När det kommer till kvalitetsmadrasser och sängtillbehör är Emma.se din pålitliga partner. Med prisbelönta madrasser, innovativ teknologi och högkvalitativa material kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet för en god natts sömn. Utforska det breda utbudet av madrasser, kuddar och sängkläder på Emma.se och hitta det perfekta valet för din sovkomfort och välbefinnande.

Besök Emma
Emma hittas i Hemtextil, Möbler och är taggad med ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Emma