LED-belysning till hem och företag

Lampornu.se

LED-lampor, lysrör, halogenlampor, kompaktlysrör, urladdningslampor och glödlampor från Philips och Osram.

LamporNu.se har varit en pålitlig onlinebutik för belysning sedan 2011. De erbjuder ett omfattande utbud av lampor och armaturer för både privatpersoner och företag. Med sin expertis inom energieffektiva belysningslösningar och högkvalitativa produkter har de etablerat sig som en av de ledande aktörerna på marknaden.

Varför LamporNu.se?

LamporNu.se är kända för att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Genom ett nära samarbete med välrenommerade varumärken som Philips, Osram och Noxion kan de erbjuda ett brett och varierat sortiment av ljuskällor, armaturer och tillbehör. Oavsett om du behöver en lampa till ditt hem, kontor eller industriella miljöer har LamporNu.se det du letar efter.

Ljuskällor för alla behov

LamporNu.se erbjuder ett brett utbud av ljuskällor för att möta alla dina belysningsbehov. Här kan du hitta allt från LED-lampor till traditionella glödlampor, lysrör och strålkastare. Genom att erbjuda ljuskällor i olika storlekar, former och ljusfärger kan du enkelt hitta den perfekta lösningen för varje rum eller miljö.

LED-lampor

LED-lampor är en populär och energieffektiv lösning för belysning. De har låg energiförbrukning och kan hjälpa dig att spara upp till 90% på dina elkostnader jämfört med konventionella ljuskällor. Dessutom har LED-lampor en lång livslängd, vilket minskar behovet av att byta ut dem och sparar dig pengar på lång sikt. LamporNu.se erbjuder ett brett utbud av LED-lampor, inklusive LED-lampor med olika socklar som E27, E14, B15 och B22.

Lysrör och kompaktlysrör

LamporNu.se erbjuder också ett urval av lysrör och kompaktlysrör. Dessa ljuskällor är vanligtvis använda i större utrymmen som kontor, lager och industriella miljöer. De ger jämn och effektiv belysning och kan hjälpa till att skapa en produktiv arbetsmiljö.

Strålkastare och spotlights

För att rikta ljuset på specifika områden eller objekt kan du använda strålkastare och spotlights. Dessa ljuskällor är perfekta för att skapa accentbelysning eller för att belysa ett visst område. LamporNu.se erbjuder ett brett urval av strålkastare och spotlights, inklusive LED-spotlights som ger energieffektiv och fokuserad belysning.

Urladdningslampor och pin-lampor

För vissa specifika applikationer kan du behöva urladdningslampor och pin-lampor. Dessa ljuskällor används vanligtvis inom industrin eller i utomhusmiljöer där starkt och konstant ljus behövs. LamporNu.se erbjuder ett urval av urladdningslampor och pin-lampor för att möta dina behov.

Halogenlampor och glödlampor

För de som föredrar traditionella ljuskällor erbjuder LamporNu.se även halogenlampor och glödlampor. Dessa ljuskällor ger en varm och mysig atmosfär och kan vara perfekta för hemmiljöer eller dekorativ belysning. Här hittar du ett brett utbud av halogenlampor och glödlampor för att passa dina behov.

Armaturer för alla miljöer

För att komplettera dina ljuskällor erbjuder LamporNu.se också ett brett utbud av armaturer. Armaturer är de enheter som håller och skyddar ljuskällorna och hjälper till att sprida ljuset på ett effektivt sätt. Här är några av de olika typerna av armaturer som du kan hitta i butiken.

Infällda armaturer

Infällda armaturer är populära för att de ger en ren och minimalistisk look till ett rum. Dessa armaturer kan installeras i olika typer av tak, inklusive undertak och gipsskivtak. LamporNu.se erbjuder ett brett urval av infällda armaturer, inklusive LED-paneler, LED-downlights och LED-infällda spotlights. Dessa armaturer ger inte bara effektiv belysning utan bidrar också till att skapa en stilren inredning.

Ytmonterade armaturer

Ytmonterade armaturer är enkla att installera och kan monteras på väggar eller tak. De är perfekta för utrymmen där det inte är möjligt att installera infällda armaturer, som äldre byggnader eller industriella miljöer. LamporNu.se erbjuder ett brett urval av ytmonterade armaturer, inklusive vägglampor, monteringsbalkar och utomhusarmaturer. Dessa armaturer är robusta och hållbara och kan användas både inomhus och utomhus.

Vattentäta armaturer

Om du behöver belysning i fuktiga eller våta miljöer, som badrum eller utomhusområden, behöver du vattentäta armaturer. Dessa armaturer är konstruerade för att tåla vatten och damm och har en hög IP-klassificering. LamporNu.se erbjuder vattentäta armaturer som är perfekta för omklädningsrum, parkeringshus och andra utrymmen där fuktighet kan vara ett problem.

LamporNu.se – Din belysningspartner

LamporNu.se är populär onlinebutik för belysning. Med deras breda sortiment av ljuskällor och armaturer kan de tillgodose alla dina belysningsbehov. Oavsett om du letar efter energieffektiva LED-lampor, traditionella glödlampor eller robusta armaturer, har de något för dig. Genom att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice har de blivit en pålitlig partner för många kunder. Besök LamporNu.se idag och upptäck deras fantastiska utbud av belysningslösningar!

Besök Lampornu.se
Lampornu.se hittas i Lampor & Belysning och är taggad med

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Lampornu.se