Duka med Duni - För fest, evenemang och vardagslyx

Duni

Duni är den perfekta platsen att handla servetter, dukar, ljus och andra dukningstillbehör. De erbjuder ett brett utbud för de flesta tillfällen och stilar.

Duni är en av de ledande leverantörerna av dukningstillbehör och inredning på nätet. Med över 50 års erfarenhet är de experter på att skapa lyckade event, uppskattade middagar och välkomnande hem. De erbjuder hållbara och kvalitativa produkter som hjälper dig att sätta stämningen vid ditt dukade bord.

Handla på Duni.se

Dunis styrka och mest popuära produkter är servetter, dukar, ljus, plastglas, bagasse- och papperstallrikar samt träbestick. Dessa produkter finns i gott olika varianter för att passa olika stilar och tillfällen.

Servetter

Servetter spelar en viktig roll i att skapa den perfekta dukningen. Inte bara är de praktiska för att hålla händerna rena och skydda kläder från matfläckar, de kan också lägga till en touch av elegans och stil till ditt bord. Servetter kan vara en enkel och prisvärd detalj som gör hela skillnaden i hur din dukning uppfattas av gästerna.

En servett kan hjälpa till att skapa rätt känsla och atmosfär vid olika tillfällen. Vid högtider och festtillställningar kan servetter med tryck, som servetter med rosor för alla hjärtans dag, vara perfekta för att liva upp ditt bord. För en mer tidlös stil kan du välja fina servetter i enfärgade toner som vita eller svarta servetter. För att ge en harmonisk färg till bordet kan gröna eller rosa servetter vara ett bra val.

Duni strävar alltid efter att erbjuda lyxiga servetter av högsta kvalitet. De tillverkar sina servetter med stor omsorg för miljön och har ett brett utbud av servetter för olika tillfällen. Oavsett om du letar efter servetter till studenten, bröllopet eller julen kan du lita på att Duni har det du behöver. Deras sortiment inkluderar servetter med olika mönster, färger och tryck för att passa dina behov och förhöja upplevelsen vid det dukade bordet.

Dukar – Grunden för en vacker middagsbord

Dukar är en annan viktig del av en lyckad dukning. De kan skapa en varm och inbjudande känsla runt bordet samtidigt som de skyddar bordet från matfläckar och stänk. Duni erbjuder ett brett utbud av dukar och löpare i olika material, färger och designs för att du ska kunna hitta det som passar just din tillställning.

En avtorkningsbar duk är ett utmärkt val om du vill skydda bordet samtidigt som du behåller en stilren och fräsch dukning under hela måltiden. Duni erbjuder dukar av hög kvalitet som är lätta att rengöra och som behåller sin stil under lång tid. Deras dukar finns i olika storlekar för att passa både vanliga matbord och runda bord.

Oavsett om det är jul, nyårsafton eller bara en festlig tillställning, har Duni dukar som kan skapa den optimala dukningen och stämningen. Deras sortiment inkluderar rulldukar, bordsdukar och vepor av hög kvalitet. Dukarna är slitstarka, har en bra tyngd och faller vackert på bordet. Det finns också ett brett urval av färger och mönster att välja mellan för att passa din personliga stil och tema.

Ljus – Skapa stämning och atmosfär

Ljus är ett annat viktigt element för att skapa en stämningsfull och inbjudande atmosfär vid middagsbordet eller i hemmet. Duni erbjuder ett omfattande sortiment av ljus i olika designs och ljushållare för att passa olika behov och stilar.

I Duni’s sortiment hittar du allt från kronljus, antikljus och blockljus till doftljus, vanliga värmeljus och LED-ljus. Oavsett om du vill skapa mysiga ljuskällor runt middagsbordet, inreda ditt hem eller lysa upp utomhus, har Duni användbara och eleganta produkter för dig. Du kan välja mellan olika storlekar, färger och designs för att skapa den perfekta atmosfären för olika tillfällen.

För att komplettera ditt dukade bord erbjuder Duni även ett brett utbud av ljushållare. Du kan välja mellan olika material som marmor, glas och metall samt olika storlekar och former. En stor ljuslykta kan fungera som en framträdande inredningsdetalj i matsalen, medan mindre ljuslyktor kan placeras runt i olika rum för att skapa en enhetlig och mysig atmosfär i hela hemmet. För en säkrare alternativ till levande ljus kan du också välja ljushållare med LED-ljus.

Hållbart och hög kvalitet

Duni har flera starka sidor som gör dem till en ledande leverantör av dukningstillbehör och inredning. Deras produkter är hållbara och av hög kvalitet, vilket gör dem till ett pålitligt val för alla som vill skapa en lyckad dukning. Duni strävar också efter att vara miljövänliga i sin framtagningsprocess och erbjuder ett brett utbud av produkter som är skonsamma mot miljön.

Besök Duni
Duni hittas i Köksprylar, Ljus & Ljusstakar och är taggad med , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Duni