Den Perfekta Köksassistenten - Svensktillverkad sedan 1940

Ankarsrum

Ankarsrum – Svensktillverkade köksassistenter sedan 1940. Snygga stilrena och av högsta kvalitet.

Svensktillverkade köksassistenter

Ankarsrum är ett svenskt företag som har tillverkat köksassistenter sedan 1940. Deras köksassistenter är inte bara starka och pålitliga, de är också snygga och stilrena. Med många olika färger att välja mellan kan du enkelt hitta en köksassistent som passar perfekt in i ditt kök.

Produktsortimentet

Här erbjuds ett brett utbud av köksassistenter och tillbehör för att underlätta din matlagning och bakning. Deras mest populära produkt är Ankarsrum Assistent Original, som har blivit en designklassiker i köket. Med sin robusta konstruktion och hög prestanda kan du göra allt från att vispa och knåda till att mala och riva.

För att göra din köksassistent ännu mer mångsidig kan du komplettera den med olika tillbehör. Här finns till exempel en pastavals för att göra läckra färskpasta, en glassmaskin för att göra hemgjord glass och en köttkvarn för att mala ditt eget kött. Med så många olika funktioner och tillbehör kan du vara säker på att din köksassistent kommer att bli din bästa vän i köket.

I sortimentet finns även reservdelar till dig som redan äger en av deras köksassistenter.

Om Ankarsrum

Företaget har en lång och stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1940-talet. Sedan starten har de sålt över 2 miljoner Ankarsrum Assistent Original i 30 olika länder. Deras köksassistenter har blivit kända för sin höga kvalitet och långa livslängd.

Ankarsrum köksassistenter är tillverkade i Sverige med fokus på hållbarhet och miljövänliga material. De är inte bara funktionella utan också estetiskt tilltalande. Med en mängd olika färger att välja mellan kan du hitta en köksassistent som passar perfekt in i ditt kök. Välj mellan livliga färger som rött och blått eller håll det subtilt med en svart eller vit köksassistent.

Varför välja Ankarsrum?

Det finns många anledningar till varför du borde välja en Ankarsrum köksassistent. För det första är de tillverkade i Sverige med högsta kvalitet och hållbara material. Du kan vara säker på att din köksassistent kommer att hålla länge och klara av alla utmaningar i köket.

Dessutom erbjuder de ett brett utbud av tillbehör och reservdelar, vilket gör det enkelt att anpassa din köksassistent efter dina behov och preferenser. Oavsett om du vill göra färsk pasta, glass eller mala ditt eget kött, har Ankarsrum det tillbehör du behöver.

En annan fördel med Ankarsrum köksassistenter är deras användarvänliga design. Med intuitiva kontrollpaneler och flera hastigheter är det lätt att använda din köksassistent för att få perfekta resultat varje gång.

Besök Ankarsrum
Ankarsrum hittas i Köksprylar och är taggad med

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Ankarsrum