Hemtextil för det stilsäkra hemmet

Gripsholm

Skandinavisk stil och Svensk design. Gripsholm erbjuder högkvalitativ hemtextil inom kategorierna Sovrum, Badrum, Inredning och Duka.

Gripsholm är ett varumärke som erbjuder en rad olika produkter inom segmentet hemtextil. Målet är att skapa en skön och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med fokus på skandinavisk stil och svensk design, erbjuder Gripsholm ett brett sortiment av högkvalitativa produkter inom kategorierna Sovrum, Badrum, Inredning och Bord. Genom att kombinera naturliga material, tidlösa färger och enkelhet i designen, skapar Gripsholm produkter som passar både din personliga stil och ditt behov av komfort och funktionalitet.

Skandinavisk stil och svensk design

En av de främsta kännetecknen för Gripsholms produkter är den skandinaviska stilen och den svenska designen. Denna stil präglas av rena linjer, enkelhet och funktionalitet. Produkterna är ofta inspirerade av naturen och har en jordnära färgpalett som ger en lugn och harmonisk känsla i ditt hem. Med fokus på att använda naturliga material som bomull och linne, strävar Gripsholm efter att skapa produkter av hög kvalitet som kommer att vara hållbara och tidlösa.

Sova – Skapa en fridfull oas i ditt sovrum

När det kommer till att skapa en fridfull och avkopplande atmosfär i ditt sovrum, är Gripsholm det perfekta valet. I kategorin Sovrum hittar du ett brett utbud av sängkläder i olika material och färger. Oavsett om du föredrar klassiskt vita sängkläder i percale eller mjuka och lyxiga påslakan och lakan i bambuviskos, har Gripsholm något som passar dina behov och preferenser. Deras sängkläder är tillverkade av högkvalitativa naturmaterial som ger en naturlig ventilation och håller dig sval och bekväm under natten.

För att förhöja din sömnupplevelse erbjuder Gripsholm även en sov skönt garanti. Detta innebär att du kan handla hem och provsova deras sängkläder i upp till 30 dagar. Om du inte är nöjd kan du returnera dem och få pengarna tillbaka. Detta visar på Gripsholms förtroende för sina produkter och deras strävan efter att erbjuda hög kvalitet och komfort till sina kunder.

Bada – Fräscha upp ditt badrum med stil

Ett välskött badrum kan förvandla ditt hem till en plats av avkoppling och välbefinnande. Gripsholm erbjuder ett brett utbud av badrumstextilier som kommer att ge ditt badrum en fräsch och inbjudande känsla. Deras handdukar i mjuk bomullsfrotté är både värmande och absorberande, perfekta för att torka dig efter en dusch. Du kan välja bland flera jordnära toner och matcha dem med en bekväm badrumsmatta som värmer dina fötter på kalla golv.

Inreda – Skapa en personlig touch i ditt hem

Att inreda ditt hem handlar om att skapa en personlig touch och ge rummen en atmosfär som speglar din stil och personlighet. Gripsholm erbjuder ett brett sortiment av inredningsprodukter som hjälper dig att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär i ditt hem. Du kan välja bland olika textilier, kuddar och plädar för att ge rummen en extra touch av komfort och stil. Genom att mixa och matcha olika färger, mönster och texturer kan du skapa en dynamisk och intressant inredning som passar just dig.

Duka – Skapa en festlig atmosfär vid middagsbordet

Att duka ett vackert bord är ett sätt att skapa en festlig atmosfär vid middagsbordet och sätta tonen för en trevlig måltid. Gripsholm erbjuder ett brett utbud av produkter inom kategorin Duka, inklusive dukar, servetter och bordsunderlägg. Dessa produkter är tillverkade av högkvalitativa material och finns i olika färger och mönster för att passa olika tillfällen och stilar. Genom att välja rätt dukning kan du skapa en elegant och inbjudande atmosfär som kommer att imponera på dina gäster.

För att skapa en mer personlig touch kan du också överväga att använda bordsplaceringar eller dekorativa detaljer som passar temat eller tillfället. Genom att vara kreativ och använda din fantasi kan du skapa en unik och minnesvärd middagsupplevelse för dig och dina gäster.

Besök Gripsholm.se

Oavsett om du vill skapa en fridfull oas i ditt sovrum, fräscha upp ditt badrum med stil, ge ditt hem en personlig touch eller skapa en festlig atmosfär vid middagsbordet, har Gripsholm något för dig. Utforska deras sortiment och låt dig inspireras av deras skandinaviska stil och svensk design.

Besök Gripsholm
Gripsholm hittas i Hemtextil och är taggad med , , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Gripsholm