Golv, kakel och badrum!

Golvpoolen

Golvpoolen är en av Skandinaviens största fackbutiker inom kakel, badrum och trägolv.

Golvpoolen är en pålitlig leverantör av golv- och badrumsprodukter. Med ett stort sortiment till bra priser är de ett bra alternativ för alla som vill förnya sina golv och sitt badrum.

Genom åren har de byggt upp en stark expertis och kompetens inom området och har etablerat sig som en av de ledande inom branschen. Med deras djupa kunskap och erfarenhet kan de erbjuda rådgivning och support för att hjälpa dig hitta rätt produkter för dina behov.

Sortimentet

Golvpoolen erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för golv och badrum. Oavsett om du är en erfaren snickare eller en privatperson som vill göra en förändring i ditt hem, kan du hitta allt du behöver.

Kakel och Klinker

Kakel och klinker är populära val för både golv och väggar i olika utrymmen i hemmet. Här finns ett brett utbud av kakel och klinker från olika leverantörer i olika storlekar, färger och ytskikt. Genom att erbjuda gratis varuprover kan du få en bättre uppfattning om hur färgen och ytskiktet passar in i ditt utrymme.

Golv och Vägg

Golvpoolen har även ett stort sortiment av golv- och väggprodukter. Här hittar du vackra trägolv, parkettgolv, laminatgolv, vinylgolv, fiskbensparkett och linoleum. Det spelar ingen roll vilken stil eller vilket material du föredrar – hos Golvpoolen kan du hitta ett golv som passar dina behov och din smak.

Badrum

Badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet, och hos Golvpoolen kan du hitta allt du behöver för att skapa ditt drömbadrum. Deras sortiment inkluderar badkar, badrumsmöbler, badrumsskåp, blandare och mycket mer. Med deras hjälp kan du skapa en trivsam och funktionell inredning som passar just dig.

Verktyg och Maskiner

För att underlätta ditt arbete erbjuder Golvpoolen också ett brett utbud av verktyg och maskiner. Här hittar du allt från arbetsbord och bockar till elverktyg, handverktyg, kakelverktyg, måleriverktyg, mätredskap, städutrustning och mycket mer. Med rätt verktyg och maskiner kan du genomföra dina projekt på ett effektivt sätt.

Varumärken hos Golvpoolen

Golvpoolen samarbetar med många välkända varumärken för att kunna erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter. I deras sortiment hittar du bland annat Hafa, Arredo, Svedbergs och Smedbo.

Besök Golvpoolen
Golvpoolen hittas i Badrumsinredning och är taggad med ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Golvpoolen