Posters, canvastavlor och ramar online!

bga-fotobutik

BGA Fotobutik

Här finns allt för att piffa upp dina väggar. BGA Fotobutik har en uppsjö av snygga posters, canvastavlor, ramar och speglar för hemmets alla rum!


BGA Fotobutiks grundläggande affärsidé är att erbjuda ett av Sveriges största sortiment av ramar och fotoalbum via nätet och sina fysiska butiker. Numer erbjuder de mer än så – Hos BGA Fotobutik kan du nu även shoppa prints till dina väggar. Posters, affischer och canvastavlor till hemmets alla rum.

I avdelningen för Posters och affischer erbjuder BGA Fotobutik i dagsläget en bit över 1200 olika motiv i storlekar från 13×18 cm till 100×140 cm. Motiven är uppdelade i kategorier så att du snabbt kan hitta den stil du du söker – Här kan bland annat bläddra bland barntavlor, fashion-motiv, filmaffischer, grafiska motiv, kartor & städer, konst, kökstavlor, naturbilder, patentritningar, texttavlor och mycket mer. Avdelningen för canvastavlor är något blygsammare – här finns det drygt hundra olika motiv att välja bland. Även här i varierande storlekar och kategorier.

BGA Fotobutiks utbud av ramar är imponerande. Det finns över 5000 modeller – så chansen att du ska hitta någon som både passar bilden som ska ramas in och rummet den ska sitta i är stor. När du söker efter dina nya ramar finns det en rad olika filter som du kan använda dig av för att du så enkelt som möjligt ska hitta det du söker efter.

BGA Fotobutiks övriga sortiment består bland annat av speglar, passepartouter, fotoalbum samt film, kameror och tillbehör till Instax och Polaroid.

BGA Fotobutik erbjuder fri frakt vid beställningar över 499 kr samt snabba leveranser.

Besök BGA Fotobutik
BGA Fotobutik hittas i Posters, tavlor & väggdekor och är taggad med ,

Erbjudanden från deeloo.se

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.