Möbler och inredning av hög kvalitet till lågt pris

trendrum

Trendrum

Trendrum är en komplett möbelbutik med stort utbud och bra priser.


Trendrum startades 2010 och har sedan dess levererat möbler och heminredning till tusentals nöjda kunder. Trendrum erbjuder allt ifrån det lilla vinstället och den lilla hatthyllan, till den stora howardsoffan och kontinentalsängen.

Sortimentet består av barnmöbler, bord, bänkar & förvaring, fåtöljer, hallmöbler, hyllor & skåp, inredning & dekoration, kontorsmöbler, lampor & belysning, matgrupper, mattor, soffor, stolar, sängar & sovrumsmöbler och utemöbler.

En avdelning att nämna lite extra är den innehållande soffor. Här finns ett stort antal varianter och modeller att välja mellan – Howardsoffor, chesterfield, bäddsoffor, divansoffor, biosoffor och hörnsoffor för att nämna några. Den stora finessen i denna kategorin är att många av sofforna går att anpassa efter eget tycke och smak. Man väljer helt enkelt färg på soffans ben samt färg och material på klädseln. Soffan tillverkas därefter enligt dina önskemål.

Kontorsmöbler är en annan kategori som är värd att nämna. Här finns det gott om snygga och praktiska kontorsstolar och skrivbord att välja mellan. Här hittar du möbler till såväl det professionella kontoret som datorhörnan i hemmet.

Trendrum erbjuder fri frakt vid köp över 999 kr samt öppet köp i 14 dagar.

Besök Trendrum
Trendrum hittas i Mattor, Möbler, Utemöbler och är taggad med , , , , , ,

Erbjudanden från deeloo.se

 • Få ett bra pris på solceller

  Få ett superskarpt pris på solceller. Fyll i ett enkelt formulär och få offerter från flera företag – gratis, ...

 • Lamp24 – Upp till 60% rabatt

  Upptäck Lamp24:as stora sortiment av rea-produkter. Här kan du få upp till 60% rabatt på all typ av belysning – ...

 • Dammsugarpåse – 1 kr

  Nu kan du få en dammsugarpåse för endast 1 kr hos inkClub. Här finns påsar och tillbehör till dammsugare från ...

 • Kampanjpriser hos Shopping4net

  Fynda skönhetsprodukter, kosttillskott, linser, glas & porslin, leksaker och mycket mer… Här hittar du alla aktuella kampanjer ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.