Köp Skandinaviska designmöbler online

londholm-furniture-skandinavisk-design

Londholm Furniture

Londholm Furniture erbjuder möbler och inredningsaccessoarer inspirerade av välkänd skandinavisk design.


Londholm Furniture är ett Engelskt företag som tillverkar inredningsdetaljer och möbler. Deras niche är att tillverka produkter av hög kvalitet inspirerade av skandinaviska designklassiker.

I Londholm Furnitures sortiment finns bland annat stolar och fåtöljer inspirerade av Charles Eames och Hans J Wegner, lampor inspirerade av Arne Jacobsen och Greta Grossman samt väggklockor inspirerade av George Nelson. Utöver detta kan du här köpa snygga bord och en del accessoarer.

Besök Londholm Furniture
Londholm Furniture hittas i Lampor & Belysning, Möbler och är taggad med ,

Erbjudanden från deeloo.se

 • Gör Det Själv + Skruvdragare

  Nu får du två nummer av tidningen Gör Det Själv samt en smidig Tech-Pro skruvdragare med vinkelfunktion för endast 89 kr + ...

 • Vinn 50.000 kr i valfri matbutik

  Nu har du chansen att vinna ett presentkort värt 50.000 kr i valfri mataffär! Nu kan du vinna hejdlöst mycket mat, dricka, städ- ...

 • Allt om Trädgård + Gardenbag

  Nu får du sex nummer av tidningen Allt om Trädgård samt en praktisk gardenbag för endast 159 kr + porto. Allt om ...

 • Sköna Hem + Rituals och handdukar

  Just nu får du 6 nummer av Sköna Hem, 2 st handdukar samt tvål och doftstickor från Rituals för endast 199 kr. Sköna ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.