Köp Mattor på nätet

Webbutiker för dig som söker en ny matta. Här hittar du butiker som säljer allt från trasmattor till äkta orientaliska mattor.

cdon

CDON

CDON är numer ett av Nordens största internetvaruhus och erbjuder ett stort och komplett utbud av möbler och heminredning.

Besök butiken
trendrum

Trendrum

Trendrum är en komplett möbelbutik med stort utbud och bra priser.

Besök butiken
kilands-mattor

Kilands Mattor

Kilands Mattor har ett av Sveriges största sortiment av mattor. Kilands startade redan 1969 och säljer både i egen butik och på nätet.

Besök butiken

Mattor är ett bra sätt att binda ihop inredningen i ett rum, de kan rama in en grupp möbler eller skapa en varmare känsla i rummet än ett hårt och kalt golv. Det finns mattor för alla, oavsett vilken stil man föredrar – orientaliska mattor med stora mönster, moderna mattor i trendiga färger, designermattor med motiv från kända formgivare och lekfulla mattor till barnkammaren.

Här tipsar vi om Svenska webbutiker som säljer mattor online – Besök dem för att handla, få inspiration eller för att jämföra utbud och priser.

Heminredningsbutiker.se är en sajt för dig som gillar att fixa, piffa, dekorera och inreda hemma. Här finner du Svenska möbel- och inredningsbutiker som säljer via nätet. Du kan sitta hemma och välja din nya matta i lugn och ro så att du inte behöver köpa grisen i säcken. Här på sajten hittar du både stora etablerade webbshoppar som har allt, till mysiga butiker med mer personliga sortiment.