Köp Ljus & Ljusstakar på nätet

Webbutiker som erbjuder allt du behöver för att skapa levande mysbelysning. Här hittar du butiker som säljer ljus av alla de slag, ljusstakar, ljuslyktor och tillbehör.

lapland-ecostore

Lapland Ecostore

Giftfritt och ekologiskt! Här finns heminredning, dekoration och en hel del köksprodukter för dig som vill leva hållbart och miljövänligt.

Besök butiken
HomeBySweden

Home By Sweden

Hos Home by Sweden hittar du en spännande mix av inredning, belysning, köksprodukter och hemtextil.

Besök butiken
room99

Room99

Snygg och modern heminredning för hem och kontor. Här finns möbler och inredning för alla rum som du vill ge en personlig touch.

Besök butiken
livehome

LiveHome.se

LiveHome.se har ett stort utbud av exklusiva doftljus och doftpinnar från välkända varumärken på nätet.

Besök butiken
d7

D7

Presentbutik med personliga och lite annorlunda prydnader – Här finns allt från textprodukter till änglar och dödskallar.

Besök butiken

Ljus är underskattade som heminredning. Ja, de är praktiska – om strömmen går så skapar de en ljuskälla… men faktum är att om du använder rätt sort kan de få ditt hem att lukta som himmelriket. Levande ljus sprider värme och stämning i ditt hem och de kan skapa en romantisk och avslappnade atmosfär.

Här tipsar vi om Svenska webbutiker som säljer ljus, stakar och lyktor online – Besök dem för att handla, få inspiration eller för att jämföra utbud och priser.

Heminredningsbutiker.se är en sajt för dig som gillar att fixa, piffa, dekorera och inreda hemma. Här finner du Svenska möbel- och inredningsbutiker som säljer via nätet. Du kan sitta hemma och välja din nya ljusstake i lugn och ro så att du inte behöver köpa grisen i säcken. Här på sajten hittar du både stora etablerade webbshoppar som har allt, till mysiga butiker med mer personliga sortiment.