Stilren och trendig inredning

trendzone.se

Trendzone

Trendzone erbjuder ett noga utvalt sortiment av stilrena och trendiga produkter för det skandinaviska hemmet.


Trendzones sortiment är handplockat och noga utvalt under en längre period. Sedan starten har de upptäckt över 3000 produkter som eventuellt kan vara ett lämpligt komplement till ditt hem och passa din inredningsstil. Trendzones sortiment består av en varierad blandning av både varumärken, prisklasser och produkttyper, allt har dock valts ut för att passa in i det moderna skandinaviska hemmet.

Inredningsavdelningen består bland annat av klocklådor, prydnadskuddar, vaser och krukor, canvastavlor och köksredskap. Här finns även drinkvagnar, väggklockor och speglar. Belysningsavdelningen innehåller lampor för alla typer av rum, en del utomhusbelysning samt lampskärmar och andra tillbehör.

Trendzone har ett förhållandevis litet sortiment av möbler. De som finns är dock noga utvalt och riktigt snyggt. Möbelutbudet består av fåtöljer, dagbäddar, hyllor och förvaringsmöbler samt olika typer av bord.

Stekpannor, köksredskap, knivar, karaffer och glas, drinkvagnar, servetter, juicepressar och kaffemaskiner. Trendzones utbud av köksartiklar innehåller många snygga och spännande produkter. De har även separata avdelningar för middag & tillställning samt vin & dryck.

Trendzone sortiment kommer från noggrat utvalda leverantörer. Några av de mest populära varumärkena är Blomus, Umage, Hanataba, Unique Design, Kokoon Design, Daomachen, Leonardo, Culinary Concepts, Spring Copenhagen, Sompex Lighting, Ray Ban, Dekohem, Spek Amsterdam, Koziol, Marine Business, Villeroy & Boch, BarProfessional och NeXtime.

Besök Trendzone
Trendzone hittas i Hemtextil, Inredning, Köksprylar, Lampor & Belysning, Posters, tavlor & väggdekor och är taggad med , , , , , , , , , ,

Erbjudanden från deeloo.se

Sorry, this feed is currently unavailable or does not exists anymore.

 • Lamp24 – Upp till 60% rabatt

  Upptäck Lamp24:as stora sortiment av rea-produkter. Här kan du få upp till 60% rabatt på all typ av belysning – ...

 • Upp till 25% på thermopool

  Vårerbjudande från Villanytt! Just nu kan du köpa thermopoolspaket med upp till 25% rabatt. Om Villanytt Under år av reportage ...

 • Uppblåsbara spabad från 5995 kr

  Fynda energieffektiva uppblåsbara spabad från endast 5 995 kr. Använd kod uppblåsbart5 för 5% rabatt. Om Villanytt Under ...

 • Upp till 20% rabatt på pooltak

  Vårerbjudande från Villanytt! Just nu kan du köpa skjutbara pooltak med upp till 20% rabatt. Om Villanytt Under år av ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.