Fina, praktiska och roliga prylar för hemmet!

sparkop

Sparköp

Nyttigt, användbart, roligt eller som prydnad. Hos Sparköp hittar du ett trevligt utbud av produkter för framför allt kök, bad- och vardagsrum.

Sparköp Postorder har funnits sedan 1980. I deras kompletta sortiment finns allt från kläder, skor och modeaccessoarer till hälsoprodukter, inredning och hem- och trädgårdsprodukter.

Inredningsavdelningen domineras av textil. Här finns gulliga kuddöverdrag med katter och hundar, gardiner, dukar och sängöverkast. Utöver det finns även en del ljuslyktor, led-ljus och lite annat smått och gott.

I Sparköps kategori för hem och trädgård hittar du mestadels smarta och praktiska prylar som gör livet i köket och badrummet lite enklare och trevligare.

Sparköp har bra priser och är måna om att deras kunder är nöjda – De erbjuder lägsta-pris-garanti, 100% nöjd kund-garanti och 30 dagars öppet köp.

Besök Sparköp
Sparköp hittas i Hemtextil, Inredning, Köksprylar och är taggad med , ,

Erbjudanden från deeloo.se

 • Allt i Hemmet + Champagneglas

  Tycker du om att pyssla hemma? Just nu får du sex nummer av tidningen Allt i Hemmet samt två champagneglas från Iittalas serie ...

 • Vinterrea på lampor

  Vinterrea hos Lampor och Ljus – Upp till 80% rabatt! En ny lampa kan vara en utmärkt lösning för att skapa den rätta ...

 • Sköna Hem + Bäddset

  Just nu får du åtta nummer av Sköna Hem samt ett klassiskt bäddset för endast 299 kr + frakt. Tidningen Sköna Hem ...

 • Gör Det Själv + Inspektionskamera

  Nu får du två nummer av tidningen Gör Det Själv samt en inspektionskamera för endast 99 kr + porto. Tidningen Gör Det ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.