Köp design och heminredning med omtanke

Northmans

Handla spännande designprodukter och heminredning från kända och mindre kända varumärken.

Varje hem har sin unika charm och personlighet, och att inreda det med stil och elegans är en konst i sig. Hos Northmans förstår man vikten av att skapa en atmosfär som speglar din smak och skapar en känsla av lyx och komfort. Med sitt breda sortiment av heminredning och designprodukter online erbjuder de en rad inspirerande alternativ för att förbättra och försköna ditt hem. Vare sig du letar efter badrumsaccessoarer, belysning, möbler, eller trädgårdsdekorationer, har de allt du behöver för att skapa en harmonisk och stilfull miljö.

Om Northmans

Northmans är inte bara en vanlig onlinebutik för heminredning och design. De strävar efter att göra en positiv skillnad i världen genom att kombinera försäljning av kvalitetsprodukter med socialt ansvarstagande. För varje köp du gör hos dem skänker de 20 kr till utvalda utvecklings- och välgörenhetsprojekt runt om i världen. Northmans.se tror på att skapa en hållbar framtid och arbetar tillsammans med globala och lokala organisationer för att främja sociala framsteg och ge människor en chans till en säkrare och tryggare framtid

Northmans Sortiment

Northmans erbjuder ett starkt och attraktivt sortiment av heminredning och designprodukter online. De samarbetar med både välkända och mindre välkända varumärken och designers för att erbjuda dig ett brett utbud av produkter i olika prisnivåer. I sortimentet hittar du allt från vaser, kuddar, belysning och doftljus till möbler, trädgårdsdekorationer och köksredskap.

Några av de varumärken de samarbetar med är Piffany Copenhagen, Orrefors, Spring Copenhagen, House Doctor, Kay Bojesen, Jakobsdals, Broste Copenhagen, UMAGE, Washologi, Blomus, Sitting Bull, Holmegaard, K. Lundqvist, Bloomingville och Himla.

Badrum & Spa

Ditt badrum är en plats för avkoppling och eget välbefinnande. Hos Northmans hittar du ett stort utbud av stilren och elegant designinredning som kommer att lyfta känslan av elegans och lyx i ditt badrum. De erbjuder allt från vackra toalettborstar och toalettpappershållare till snygga tvålar och doftljus. Du kan välja att inreda ditt badrum i en specifik färg eller mixa olika färger för att skapa din unika stil.

Köket & Dukning

Köket är hjärtat i varje hem och att duka bordet och inreda köket med stil är en konstform i sig. Hos Northmans hittar du snygga och stilrena produkter för köket och dukning. Oavsett om du letar efter rustikt porslin, vackra glas eller praktiska köksredskap, har de allt du behöver för att skapa en elegant och välkomnande atmosfär i ditt kök. Northmans produkter kommer från kända varumärken som Broste Copenhagen, Leonardo, Koziol och många fler.

Belysning & Dekoration

Belysning spelar en avgörande roll i att skapa rätt atmosfär i ditt hem. Hos Northmans hittar du ett brett sortiment av belysningsalternativ för alla rum och stilar. Vare sig du letar efter en elegant och modern taklampa, en vacker bordslampa eller en unik vägglampa, har Northman något för dig. Dessutom erbjuder de ett urval av dekorativa föremål som klockor, speglar och väggkonst för att sätta pricken över i:et i din inredning.

Möbler & Inredning

Northmans erbjuder även ett brett utbud av möbler och inredning för att hjälpa dig skapa en harmonisk och stilfull miljö i ditt hem. Deras möbelsortiment inkluderar allt från soffor och fåtöljer till sänggavlar och bänkar. De samarbetar med designers och varumärken som exempelvis Jakobsdals för att erbjuda dig möbler av hög kvalitet med en touch av elegans och stil.

Trädgård & Utomhus

Ditt utomhusutrymme förtjänar också att inredas med omsorg och stil. Hos Northmans hittar du ett urval av trädgårdsdekorationer, utemöbler och belysning för att skapa en vacker och avkopplande miljö i din trädgård eller på din altan. Produkterna är både funktionella och estetiskt tilltalande och hjälper dig att njuta av din utomhusmiljö året runt.

Northmans Socialt Ansvarstagande

För Northmans är socialt ansvarstagande en viktig del av vår verksamhet. De tror på att göra en positiv skillnad i världen genom att stödja utvecklings- och välgörenhetsprojekt runt om i världen. För varje köp du gör hos dem skänker de 20 kr till utvalda organisationer som fokuserar på hållbara och långsiktiga utvecklingsprojekt i fattiga länder. Northmans strävar efter att skapa en bättre och mer rättvis värld för alla.

Besök Northmans
Northmans hittas i Hemtextil, Inredning, Köksprylar, Lampor & Belysning och är taggad med , , , , ,

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.

Besök
Northmans