Köp design och heminredning med omtanke

northmans

Northmans

Handla heminredning och designprodukter från välkända och mindre kända varumärken med omtanke.


Northmans kombinerar sin nätförsäljning av livsstilsprodukter och heminredning med socialt ansvarstagande. De tror på en hållbar utveckling genom engagemang och medkänsla. Vid varje försäljning donerar de fem procent av försäljningen till välgörande ändamål.

…och nu till sortimentet. Northmans utbud är förhållandevis litet, men ändå brett och intressant. Här finns inredningsdetaljer som ljuslyktor och ljusstakar, doftljus i en mängd olika varianter, snygga vaser och krukor, djurdekorationer från Kay Bojesen samt en del brickor och någon klocka och spegel. Northmans har även en avdelning för hemtextil där det finns kökstextilier, sängkläder, prydnadskuddar samt plädar och filtar. Möbelavdelningen innehåller när detta skrivs trevliga soffbord och RAW triangle-hyllor från Aveva Design.

Porslin, lampor, choklad, lakritsgodis och målarfärg är exempel på andra produkter du hittar i Northmans webbshop.

Som nämnts tidigare erbjuder Northmans spännande produkter från både kända och mindre kända designers och varumärken – ADD:Wise, Bloomingville, Design House Stockholm, Ecoya, Ekelund,Himla, Holmegaard, House Doctor, K. Lundqvist, Majas Cottage, Meraki, Palett & Co och Rosendal är några av dessa.

Beställer du hos Northmans har öppet köp i 30 dagar och får fri frakt vid beställningar över 800 kr.

Besök Northmans
Northmans hittas i Hemtextil, Inredning, Köksprylar, Lampor & Belysning och är taggad med , , , , ,

Erbjudanden från deeloo.se

 • Lamp24 – Upp till 60% rabatt

  Upptäck Lamp24:as stora sortiment av rea-produkter. Här kan du få upp till 60% rabatt på all typ av belysning – ...

 • Upp till 25% på thermopool

  Vårerbjudande från Villanytt! Just nu kan du köpa thermopoolspaket med upp till 25% rabatt. Om Villanytt Under år av reportage ...

 • Uppblåsbara spabad från 5995 kr

  Fynda energieffektiva uppblåsbara spabad från endast 5 995 kr. Använd kod uppblåsbart5 för 5% rabatt. Om Villanytt Under ...

 • Upp till 20% rabatt på pooltak

  Vårerbjudande från Villanytt! Just nu kan du köpa skjutbara pooltak med upp till 20% rabatt. Om Villanytt Under år av ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.