Ekologisk och giftfri inredning och dekoration

lapland-ecostore

Lapland Ecostore

Giftfritt och ekologiskt! Här finns heminredning, dekoration och en hel del köksprodukter för dig som vill leva hållbart och miljövänligt.

Lapland Ecostore erbjuder ett stort utbud av miljövänliga, naturliga och ekologiska produkter från många kända varumärken.

Avdelningen för hus och hem är bland annat uppdelad i underkategorierna badrum, inredning & dekoration, kök och sovrum. Här kan du bland mycket annat hitta mängder av handdukar, dukar, sängkläder och annan textil. Här återfinns även produkter som bivaxljus, doftljus, filtar och plädar.

Lapland Ecostores mest imponerande avdelning är dock alla köksprodukter de erbjuder. Här finns över 1000 ekologiska produkter – Allt från bakformar och bakplåtspapper till köksredskap, matlådor och plastbanta-kit. Här hittar du även glas, tallrikar och bestick till dukningen samt diskmedel och diskborstar för att kunna ta hand om allt när man käkat klart.

Lapland Ecostore utlovar snabba leveranser paketerade i miljövänligt packmaterial.

Besök Lapland Ecostore
Lapland Ecostore hittas i Hemtextil, Inredning, Köksprylar, Ljus & Ljusstakar och är taggad med , , , , , ,

Erbjudanden från deeloo.se

 • AdLibris Utförsäljning

  Nu kan du göra riktiga bra fynd på AdLibris stora utförsäljning. Här finns 1000-talsprodukter med upp till 70% rabatt ...

 • Shopping4net – 20-årsjubileum

  20 years of shopping! Var med och fira Shopping4nets 20-årsjubileum. Under hela oktober kan du ta del av otroliga erbjudanden och fantastiska ...

 • Upp till 80% rabatt på lampor

  Oktober är inspirationsmånad hos Lampor och Ljus! Under hela månaden har du chansen att spara upp till 80% på utvalda ...

 • Gör Det Själv + Skruvdragare

  Nu får du två nummer av tidningen Gör Det Själv samt en smidig Tech-Pro skruvdragare med vinkelfunktion för endast 89 kr + ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.