Unik Shabby Chic inredning och traditionellt hantverk

hemsjon

Hemsjön

Trevlig butik med ett unikt sortiment. Hemsjön har egen tillverkning av inredningsprodukter i Shabby Chic och traditionellt hantverk.


Hemsjön säljer inredningsprodukter via sin webbshop och på utvalda hantverksmässor. De har ett eget snickeri där många av de produkter de säljer tillverkas. Det gör deras butik unik – en stor del av sortimentet finns endast tillgängligt via deras sajt. Hemsjön arbetar miljövänligt med närproducerade råvaror.

Sotimentet består till största delen av inredningsdetaljer i shabby chic och mer traditionellt hantverk. Här kan du bland annat hitta blomkrukor, hyllor, hängare och krokar, beslag, korgar, kylskåpsmagneter, ljuslyktor, skyltar, skåp och tavlor med gamla motiv.

Hemsjön erbjuder snabba leveranser och 30 dagars öppet köp.

Besök Hemsjön
Hemsjön hittas i Inredning och är taggad med

Erbjudanden från deeloo.se

 • CDON Lagerrensning

  Stor lagerrensning hos CDON – Fynda bland 1000-tals prispressade deals från populära varumärken… Här finns ...

 • Lamporochljus & Skogen

  Visste du att Lamporochljus.se planterar träd för att kompensera för koldioxidutsläppen? Just nu får du upp till 80% rabatt ...

 • Gör Det Själv + Multiverktyg

  Nu får du två nummer av tidningen Gör Det Själv samt ett superpraktiskt multiverktyg från Tech-Pro för endast 99 kr ...

 • 20% rabatt på Kaffemaskiner

  Kaffemaskiner hos TrendZone! Här finns allt från kvarnar till espresso- och kaffebryggare… Koden KM20 ger dig 20% rabatt. Om ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.