Sängkläder, gardiner, inredning och kökstillbehör!

klingel

Klingel

Hos Klingel köper du i första hand sängkläder, gardiner, mattor, kökstillbehör och inredningsdetaljer.

Klingel kommer i grund och botten från Tyskland, där är de en av branschens största aktörer och har varit verksamma sedan 1920. Numer finns dock Klingels produkter i tolv europeiska länder och i Sverige har de funnits sedan 2003. Klingels sortiment består av modeprodukter, smycken, hemtextilier och inredningsprodukter. Här på Heminredningsbutiker.se fokuserar vi givetvis på de två sistnämnda produktgrupperna.

Hemtextil är utan tvekan Klingels starka sida när det kommer till hem- och hushållsprodukter. De erbjuder ett riktigt bra sortiment av bäddset, överkast och plädar. Likaså har de ett bra utbud av gardiner, dukar, badrumsmattor och mönstrade mattor till de flesta rum.

Klingel tillhandahåller även ett brett sortiment av köksprylar. Här finns serviser, koppar, stekpannor och kastruller samt diverse andra praktiska kökstillbehör och hushållsprodukter. Utöver detta kan avdelningen för inredning vara värd att nämna, här hittar du bland annat prydnadsfigurer, väggklockor, prydnadsväxter och belysning.

Klingels övriga hem- och hushållssortiment består av ett mindre antal hushållsmaskiner, möbler och trädgårdsprydnader.

Besök Klingel
Klingel hittas i Hemtextil, Inredning, Köksprylar, Mattor och är taggad med , , , ,

Erbjudanden från deeloo.se

 • Allt i Hemmet + Iittala Rödvinsglas

  Tycker du om att pyssla hemma? Just nu får du fem nummer av tidningen Allt i Hemmet samt två rödvinsglas från Iittala för ...

 • Allt om Trädgård + Sekatör

  Nu får du sex nummer av tidningen Allt om Trädgård, en Fiskars sekatör samt slitstarka handskar från Tegera för ...

 • Sköna Hem + Rödvinsglas

  Ett erbjudande från Sköna Hem – Just nu får du sex nummer av tidningen samt fyra rödvinsglas från iittala för ...

 • Gör Det Själv Digital – 29 kr

  Testa den digitala versionen av Gör Det Själv – Du får en månads digital prenumeration med tillgång till över ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.