Köp allt till ditt badrum på nätet

hemgallerian

HemGallerian

På hemgallerian.se kan du handla allt du kan tänkas behöva till ditt badrum. Här finns allt från duschar och badkar till kakel och klinkers.


Hemgallerian är en av Sveriges ledande webbutiker inom badrumsinredning. De erbjuder kvalitetsprodukter från mängder av kända varumärken till både privatpersoner och företag samt inredare och arkitekter.

Håller du på att fixa och renovera ditt badrum är hemgallerian absolut värt ett besök, deras produktsortiment är stort och omfattar allt från småprylar som krokar, tandborsthållare, kalkrengöring och bottenventiler till kompletta möbelset. Hemgallerian har ett stort sortiment av badkar, blandare, handdukstorkar, WC-stolar, badrumstextilier och kanske framför allt duschar. Här finns ett riktigt bra utbud av såväl duschväggar och duschkabiner som dusch-set, takduschar och ångdusch. Utöver det kan du handla badrumsbelysning, vattenberedare och bastuaggregat.

Hemgallerian har även ett sortiment av kakel, mosaik, klinker, dekorsten och glasblock.

Bortser vi från alla badrumsprodukter erbjuder Hemgallerian även visst sortiment av möbler som barstolar, stolar, pallar och bord samt trädgårdsverktyg, disk- och tvättbänkar.

Hemgallerian har snabba leveranser som de skickar fraktfritt inom Sverige. De har även en kunnig personal och full returrätt inom 30 dagar.

Besök HemGallerian
HemGallerian hittas i Badrumsinredning och är taggad med , ,

Erbjudanden från deeloo.se

 • Sköna Hem + Skålar och handdukar

  Just nu får du 6 nummer av Sköna Hem, 2 st Swedish Grace-skålar och 2 st klassiska kökshanddukar för endast 199 kr. ...

 • 15% rabatt på Roliga Prylar

  Roliga Prylar har som uppdrag att göra livet lite roligare. Här finns godis, maskerad- och festprylar, spel och presenter. Använd ...

 • Allt om Trädgård + Sekatör & multisax

  Nu får du sex nummer av tidningen Allt om Trädgård, en sekatör, en multisax och ett par trädgårdshandskar för ...

 • Vinn din drömträdgård

  Nu har du chansen att vinna en trädgårdsmakeover! Den lyckliga vinnaren får landskapsarkitektur, växter och material till ett ...

Handla möbler och inredning på nätet

Att köpa möbler och heminredning på nätet i stället för i en fysisk butik har blivit allt vanligare. Utbudet är i regel större och priserna allt som oftast lägre. Det finns dock vissa saker man bör tänka på för att minska risken att man blir missnöjd och behöver krångla med returer och återköp. Här kommer några tips att tänka på innan du handlar.

Har butiken en "Om Oss" sida

Den kan vara bra att läsa igenom. Här kan man få en uppfattning om butiken är seriös eller inte. Har butiken ett Svenskt organisationsnummer är det ett positivt tecken. Med hjälp av organisationsnumret kan man enkelt få mer information om företagets ekonomiska situation på sidor som exempelvis Alla Bolag.

Kontaktuppgifter

Kolla så att det finns det kontaktuppgifter som telefonnummer och adress till företaget. Finns det bara en e-postadress eller ett webbsideformulär att fylla i för att kontakta dem bör man bli lite misstänksam.

Läs köpvillkoren

Här bör du kolla upp vad som gäller vid eventuell retur eller ett byte. Enligt distanshandelslagen har privatpersoner alltid rätt att returnera varor som beställts via nätet eller postorder. Sättet retur och återköp genomförs på kan dock skilja sig från butik till butik.

Fraktkostnaden

Fraktkostnaden kan variera mycket mellan olika butiker. Ofta tar butiken ut en fast fraktkostnad per beställning, men så är inte alltid fallet. Om handlaren tar ut en rörlig fraktkostnad beroende på paketets vikt eller liknande kan det bli avsevärt mycket dyrare än man tänkt sig - speciellt om man handlar möbler som kan vara både tunga och skrymmande.

Det har blivit allt vanligare att butiker bjuder på fraktkostnaden om man handlar över ett visst belopp. Det kan vara värt att kolla upp i den butik du funderar på att shoppa i.

Läs produktbeskrivningen

Var noga ned att läsa produktens beskrivning. Här kan det finnas en hel del information som är avgörande för att det ska bli rätt och riktigt när du beställer.

Måtten kan vara av stor betydelse - får soffan plats där du har tänkt dig den. Passar madrasserna din säng. Får skrivbordet plats under trappen... Ja du förstår principen.

Materialet och hur det ska underhållas kan vara av största vikt. Likaså kan det vara svårt att se på en bild huruvida vissa detaljer är av plast eller metall, om det är äkta eller fejkskinn och så vidare. Materialen en möbel och i alla fall lite dyrare heminredningsprodukter är tillverkade av ska nämnas i beskrivningen - Står det inte där bör du kontakta butikens kundtjänst för att få den informationen.

Kolla på bilderna

Ju fler bilder desto bättre. Har butiken lagt ut fler bilder på produkten från olika vinklar och i olika miljöer. Kolla noga på dem alla, du kan upptäcka detaljer som du inte uppmärksammat tidigare - på gott och ont. Det kan vara avgörande för om du beslutar dig för att genomföra ditt köp eller inte.

Färger

Kom ihåg att färger på din datorskärm eller telefon inte alltid överensstämmer med färger i verkligheten.

Dina rättigheter

Även om du följt råden här ovan, så kan det gå fel och du blir missnöjd med ditt köp. Skulle butiken motsätta sig din retur, så påminner vi dig om distanshandelslagen som vi nämnt tidigare. Enligt denna så har alla privatpersoner rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.